• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Empleats públics Ofertes públiques de treball Director/a centre d’Art Lo Pati: Llista d’admesos i exclosos

Oferta de treball: Director/a centre d’Art Lo Pati: Llista d’admesos i exclosos

publicat el 04/12/2017


Aquest procés de selecció ja està tancat

Després que la data màxima per lliurar la documentació acreditativa de la formació i experiència laboral era el dia 29 de novembre, els candidats admesos que consten a la llista següent, hauran de presentar-se el dimecres dia 13 de desembre de 2017, a les 9.00 hores, al vestíbul de l’Ajuntament d’Amposta (Plaça de l’Ajuntament, 3-4, d’Amposta). Hauran d’aportar el DNI original.

El dimecres dia 13 de desembre, es realitzaran les següents proves:

1) Primera prova: realització d’un tipus test de caràcter específic de 10 preguntes relacionades amb la normativa vigent de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya, valorat com a màxim en 5 punts, i que s’ha de superar com a mínim en 2,5 punts. Aquesta prova tindrà caràcter eliminatori.

Els candidats que superin aquesta primera prova, realitzaran la segona prova el mateix dimecres 13 de desembre de 2017, a continuació i en el mateix ajuntament.

2) Segona prova: realització d’una prova escrita consistent en el desenvolupament d’una proposta de programació anual i línies d’acció i difusió. El candidat/a l’ha de superar com a mínim en 2,5 punts, valorat com a màxim en 5 punts.

Els candidats que hagin superat les dues proves anteriors, realitzaran la 3a prova el divendres dia 15 de desembre, a les 9 h del matí a l’Ajuntament d’Amposta.

3) Tercera prova: realització d’un test psicotècnic, de caràcter eliminatori, per tant caldrà que sigui superat pel candidat/a amb la qualificació d’APTE.

En el cas d’empat, prevaldrà qui hagi obtingut més puntuació en la segona prova. En cas d’un segon empat, es realitzarà una entrevista pel Tribunal de selecció, per valorar el currículum i l’experiència dels candidats/es.

Els candidats que no hagin pogut acreditar tenir la titulació del nivell C1 de català o equivalent, hauran de superar, a més, la prova del seu coneixement.

ADMESOS:

DNI

7190-R

2768-W

5233-F

EXCLOSOS:

DNI

0099-V

5719-H

Amposta, 4 de desembre de 2017

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament