• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 L’Obra Social ’la Caixa’ aporta 6.500 euros per a dos projectes socials de l’Ajuntament

L’Obra Social ’la Caixa’ aporta 6.500 euros per a dos projectes socials de l’Ajuntament

S’han atorgat 3.500 euros per al menjador social de les Estades d’Estiu i 3.000 euros per al projecte de zona de confort i snoezelen de la Residència de Gent Gran d’Amposta

publicat el 16/10/2019

L’Obra Social ’la Caixa’ aporta 6.500 euros per a dos projectes socials de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Amposta i l’Obra Social ‘la Caixa’ han signat un acord segons el qual l’Obra Social aporta 6.500 euros per a dos projectes socials de la ciutat. Així es desprèn d’un acord que ha signat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, amb el director d’Institucions a Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià.

En concret, s’han destinat 3.500 euros per al menjador social de les Estades d’Estiu, que complementa la partida destinada per l’Ajuntament d’Amposta per a donar servei prop d’una cinquantena de xiquetes i xiquets de la ciutat. D’altra banda, l’Obra Social ‘la Caixa’ també aporta  3.000 euros per al projecte de zona de confort i snoezelen de la Residència de Gent Gran d’Amposta.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha valorat molt positivament aquesta col·laboració, que permet desenvolupar accions socials tan importants com el menjador social per a xiquetes i xiquets durant l’estiu.

 

 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament