• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Som Amposta (SOM AMPOSTA) opina Moció per retirar la concessió el parc dels Xiribecs

Moció per retirar la concessió el parc dels Xiribecs

publicat el 17/02/2020

Vam presentar una moció per retirar la concessió del bar del parc dels Xiribecs. Per no pagar la llum i tenir-la que pagar els ampostins durant més de vuit anys.

Quan l’ajuntament d’Amposta va concedir la gestió d’aquest local muni­cipal, posava molt clar al contracte que les despeses necessàries per desenvolupar l’activitat anirien a càrrec del llogater. El 2015 vam posar en coneixement del govern d’ERC que les factures de la llum les estava pagant el poble d’Amposta. Vàrem demanar que pagues totes les factures des de l’inici de la seva activitat i clar està continues pagant.

Si no, que es retires la concessió.

Els ampostins no tenim perquè pagar la llum a un negoci privat. Anem cap als 60.000 euros. Quasi res!!!!

Estem a finals de febrer del 2020. Gairebé nou anys de llum gratis per aquest bar. Gratis perquè ERC fa pagar aquestes factures de llum al poble. Ja hi ha prou!!!!

La llei diu que l’incompliment conti­nuat del contracte és motiu de rescissió. Si passar-se quasi 9 anys sense pagar la llum, no és un incompliment, no sé què ho serà.

Acords:

Retirar la concessió al local del parc dels xiribecs, a no sé què pagui tots els deutes i compleixi les seves obligacions puntualment com diu el contracte.

SAD (SERVEI ATENCIÓ A DOMICILI)

Em presentat una moció per crear un S.A.D (Servei Atenció a Domicili) privat 7 dies a la setmana, 24 hores al dia.

Creiem que hi ha una gran demanda d’aquest servei per part de la gent gran i també de les persones amb necessitats especials que viuen a les terres de l’Ebre. És per això que creiem seria bo inicia un nou servei privat d’atenció a domicili especialment pensat per cobrir les ne­cessitats de la gent gran dependent i les seves famílies.

Els nostres objectius serien:

-Oferir tranquil·litat a l’usuari i/o família.

-Acostar tots els serveis residencials a domicili.

-Dissenyar plans a mida per cada usuari segons les necessitats.

-Oferir garanties a les persones dependents.

Amb aquest servei complirem 4 objectius principals.

Donar resposta a una necessitat de la societat com és tenir cura dels nostres familiars.

Crear feina. Necessitarem molts treballadors/es. Estem parlant de feina estable. Feina amb la qual et pots jubilar. No hi ha moltes avui en dia. I feina ens fa falta al territori.

Generaríem nous ingressos a l’hospi­tal comarcal d’Amposta, que els necessita com el respirar.

També podríem oferir el servei 7 dies, 24 hores a la setmana aquells usuaris que vénen de serveis socials. Avui no es pot fer.

SOM TERRES DE L’EBRE

El gener passat Som Amposta es va adherir al projecte de Som Terres de l’Ebre on aquest mes de febrer Més Ràpita també es va adherir. Som Terres de l’Ebre és un partit transversal que treballem i treballarem per les nostres Terres tan oblidades pels partits polítics.

A part Som Terres de l’Ebre es un partit obert a totes aquelles formacions polítiques de les Terres de l’Ebre els quals tinguin com a objectiu les Terres de l’Ebre.

Sabem que SOM el futur i que SOM el canvi que les Terres de l’Ebre necessita.

ENS VEIEM A LES ELECCI­ONS AUTONÒMIQUES

PROJECTE LA BROSSA ES QUEDA

Hem presentat aquest mes de febrer una instància amb una fotografía on es pot veure un projecte de "l’aigua corre i la brossa es queda". Amb això volem que el nostre riu i la nostra mar estiguin lliures de brossa. A part també es més fácil per als operaris poder llimpiar.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament