• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Plataforma per Catalunya (PXC) opina Moció de German Ciscar per denunciar els incompliments de Sorea

Moció de German Ciscar per denunciar els incompliments de Sorea

Alguns dels incompliments que denuncia la moció és que no s’ha obert l’oficina durant vuit hores al dia durant els anys que s’ha signat el contracte

publicat el 30/05/2018

El ple de maig va aprovar la moció de German Ciscar per solucionar tots els incompliments que Sorea té a la ciutat en un termini de tres mesos. "Si amb tres mesos no s’han fet les reclamacions a Sorea, des del nostre grup denunciarem per prevaricació a l’alcalde", assegura German Ciscar. El text de la moció presentada i aprovada deia:

"Sorea, quan va guanyar el contracte de gestió de l’aigua a Amposta al 2004.Es va comprometre a posar a disposició dels ciutadans, una oficina al nucli urbà, amb un horari d’atenció al públic de 8h.diàries de dilluns a divendres.

Han complert Noo

L’oficina de SOREA només obre de 9-13h de dilluns a divendres. Fan 4 hores.

Amposta paga un servei de 8hores. I SOREA en fa 4hores.
Així ja es poden guanyar diners. Estafant als ciutadans.

També es van comprometre, a què l’estructura directiva i tècnica de SOREA a les terres de l’Ebre i el Baix Maestrat posaria la seva seu a Amposta.

I han complert? NOOOOOO
A Benicarló tenen l’oficina amb desenes de treballadors.

Per això demanem:

1-Reclamen tots els diners que hem pagat pet tenir una oficina d’atenció al ciutadà de 8 hores al dia. Quan només està oberta 4hores. al dia.

2-Reclamen una sanció econòmica per la falta molt greu de SOREA, com és estafar el poble d’Amposta, retallant a la meitat la jornada de l’oficina d’atenció al ciutadà.

3-reclamen les 8 hores d’atenció al ciutadà, tal com diu el contracte.

Els ciutadans tenen dret a poder anar al matí o la tarda. Per això paguen.

Estem farts del maltracte, l’espoli, les estafes i els incompliments de SOREA.

Els volem fora d’Amposta SI o SI".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament