• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Miki Nuñez, Itaca Band, Roba Estesa i Gertrudis, caps de cartell de la tercera edició de Lo Riu Sona Festival

Miki Nuñez, Itaca Band, Roba Estesa i Gertrudis, caps de cartell de la tercera edició de Lo Riu Sona Festival

El festival, de caràcter solidari, farà una donació de 2.500 euros a Creu Roja

publicat el 11/03/2020

Set grups musicals catalans seran els protagonistes de la tercera edició de Lo Riu Sona Festival. Miki Nuñez, Itaca Band, Roba Estesa, Gertrudis, Arc de Triomf, Elma i Guaiana actuaran el dissabte 30 de maig a l’exterior del Pavelló 1 d’Octubre d’Amposta. Es tracta d’una cita musical que ja s’ha consolidat al territori català i que està impulsada per la regidoria de Festes i dos de les promotores més importants del país, Produccions Submarines i Èxits Produccions i Management. El Festival, amb vessant solidària, enguany anirà a benefici de Creu Roja Amposta.

El regidor de Festes, Ramon Bel, ha destacat la importància que aquest Festival suposa per a Amposta i també per a la zona de les Terres de l’Ebre, i ha afegit que ‘’en aquesta edició s’han escollit artistes de diversos tipus i de renom per tal que sigui una cita musical apta per a tots els públics’’. En aquest sentit, i per tal que al Festival hi puguin assistir famílies, enguany l’horari d’obertura de portes serà a les 17 hores i a les 18 hores començarà a actuar el primer grup, Elma. Posteriorment, actuaran Roba Estesa (a les 19.15 hores), Itaca Band (a les 21.05 hores), Miki Nuñez (a les 22.55 hores), Gertrudis (a les 00.45 hores), Arc de Triomf (a les 02.35 hores) i Guaiana (a les 04.10 hores). Durant Lo Riu Sona Festival hi haurà servei de barra i zona de Food Trucks.

Com a novetat, enguany les entrades tindran un preu diferent en funció de l’edat que tinguin els espectadors. Així, els nens i nenes fins als 5 anys d’edat tindran l’accés gratuït, els que tinguin entre 6 i 12 anys pagaran 10 euros si compren l’entrada per internet i, a partir dels 14 anys d’edat, el preu de l’entrada serà de 15 euros anticipada. A taquilla, el preu de l’entrada serà de 20 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir a la web loriusonafestival.cat, a l’Oficina de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta (caselles del Mercat Municipal) i a la Cafeteria Tratto.

D’altra banda, i com ja és costum, aquest Festival serà de vessant solidària. Enguany, es destinaran 2.500 euros a Creu Roja Amposta, independentment del nombre d’entrades que es venguin.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Miki Nuñez, Itaca Band, Roba Estesa i Gertrudis, caps de cartell de la tercera edició de Lo Riu Sona Festival

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament