• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 El Mercat de Santa Llúcia d’Amposta tindrà més de 50 parades

El Mercat de Santa Llúcia d’Amposta tindrà més de 50 parades

S’ubicarà al llarg del carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Nou i el carrer Corsini, el diumenge 16 de desembre

publicat el 11/12/2018

El Mercat de Santa Llúcia d’Amposta tindrà més de 50 parades

Un any més torna a Amposta el Mercat de Santa Llúcia. Aquesta 21a edició comptarà amb un total de 55 parades d’artesania, alimentació i comerç. El Mercat, que obrirà a les 10 del matí, estarà ubicat al carrer Major, a la plaça de l’Ajuntament, al carrer Nou i al carrer Corsini. Un mercat que, com és habitual, anirà acompanyat de la fira d’entitats que organitza la regidoria de Sanitat i Serveis Socials, i que servirà d’aparador a les entitats del municipi. El Mercat de Santa Llúcia l’organitza l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Campanya ‘Tu tens la clau del Nadal’

Paral·lelament al Mercat de Santa Llúcia, també se celebraran diferents actes, com la inauguració de les cortines d’accés al carrer Major i Corsini, a les 12 del migdia. En aquesta edició les cortines estan ambientades en la temàtica ‘Tu tens la clau del Nadal’, que també segueixen els comerços de A la vora. La cortina ha estat confeccionada per APASA, la Residència d’Avis i el Club Social de les Malalties Mentals.

D’altra banda, també es realitzaran dos tallers infantils al carrer Nou i la celebració dels 70 anys dels gegants d’Amposta, a les 12 hores a la plaça de l’Ajuntament.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament