• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 ’Lectures al bressol’, de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó regala llibres als nounats ampostins per tercer any

’Lectures al bressol’, de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó regala llibres als nounats ampostins per tercer any

Durant l’any passat unes 80 xiquetes i xiquets van recollir el seu obsequi literari

publicat el 10/01/2019

’Lectures al bressol’, de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó regala llibres als nounats ampostins per tercer any

Fomentar l’hàbit i el gust per la lectura des de ben petits, aquest és el principal objectiu de la campanya ’Lectures al bressol’, que regalarà un llibre infantil als nounats ampostins. Aquest 2019 serà el tercer any de la campanya impulsada per l’Ajuntament d’Amposta a través de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, que fins ara està sent un èxit.

Així, quan la família vingui a empadronar al nadó a l’Ajuntament, se li lliurarà una carta donant-li la benvinguda i animant-lo a fer-se el carnet de la biblioteca, on se li atorgarà un conte de forma gratuïta. L’acció neix arran del projecte de la Generalitat de Catalunya ’Nascuts per llegir’, que va finalitzar l’any 2011. Una iniciativa que va durar quatre anys, a la qual la biblioteca d’Amposta va ser l’única de les Terres de l’Ebre que s’hi va adherir.

La lectura compartida des de la primera infància serveix per a fer més estret el lligam entre pares i fills, a més d’exercir com a ajuda per estimular la imaginació i la creativitat, però també els hàbits de llegir, escoltar, els quals exerceixen un paper clau en l’aprenentatge. Així, serà amb els llibres que els menuts i menudes podran conèixer països llunyans sense sortir de casa i crear-ne els propis imaginaris.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament