• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 L’atur i la falta de neteja, els problemes més greus que té Amposta segons els veïns que van assistir a l’assemblea

L’atur i la falta de neteja, els problemes més greus que té Amposta segons els veïns que van assistir a l’assemblea

L’1 de juliol tindrà lloc la segona assemblea informativa del mandat

publicat el 26/05/2016

L´atur i la falta de neteja, els problemes més greus que té Amposta segons els veïns que van assistir a l´assemblea

L’atur i la falta de neteja de la ciutat són els principals problemes que té Amposta, segons els veïns de la ciutat que van contestar l’enquesta realitzada en el marc de la primera assemblea informativa de l’Ajuntament, el 8 de gener de 2016. Davant la pregunta ’Quin és el problema més greu que té Amposta?’, un 24,25% dels que van respondre la qüestió va assegurar que és l’atur. A aquesta problemàtica, la va seguir la falta de neteja del municipi (un 12,31%) i l’estat del clavegueram, pluvials, enllumenat i voreres (8,58%).

En aquesta enquesta, que van respondre fins a 308 dels assistents a l’assemblea, també es va valorar l’alcalde i el govern d’Esquerra d’Amposta. Un 37,01% dels enquestats van assignar, a la valoració de l’alcalde, la puntuació màxima (5 = "molt bé"), mentre que un 29,5% li van assignar un "bé" (4); un 11% li va assignar la puntuació mitja (3 = "normal"); i un 4,5% el van qualificar amb un malament o amb un molt malament. Quant a la valoració del govern, el 35,4% dels enquestats el puntua amb un "bé" (4), mentre que el 26,3% li dóna un "molt bé". Un 4,2% dels enquestats suspèn el govern (suma de "malament" i "molt malament"), mentre que un 14,6% el descriu com a "normal".

Els enquestats també van respondre a la pregunta ’Què demanaria a l’Ajuntament que fes per la ciutat?’. Un 12,35% de les respostes van assenyalar bones pràctiques (esforç, legalitat, coherència, honradesa i transparència); un 9,16% la creació de llocs de treball, i també un 9,16% vetllar pels interessos dels ciutadans, les entitats i les empreses del municipi.

Sobre si havien notat una millora en la gestió municipal en el període juny 2015 – gener 2016, un 62% dels enquestats van respondre afirmativament. Un 22,1% va assegurar que era igual i un 0,6% van assenyalar que havia empitjorat.

Segona assemblea, per a l’1 de juliol

La primera assemblea informativa va ser el 8 de gener de 2016 i va comptar amb l’assistència d’unes 600 persones, la meitat de les quals van respondre l’enquesta en la que també van valorar el funcionament de l’assemblea. Un 74% dels enquestats va valorar positivament el fet que s’organitzés, tot destacant que havien sigut informats adequadament però amb un contingut massa tècnic pel que fa les dades econòmiques que es van presentar i amb mala visibilitat de la presentació power point que es va fer servir. La propera assemblea informativa, organitzada per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, està prevista per a l’1 de juliol de 2016. 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament