• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès L’Ajuntament d’Amposta crea el Banc de Terres

L’Ajuntament d’Amposta crea el Banc de Terres

publicat el 18/11/2016

L’Ajuntament d’Amposta ha posat ja en funcionament el Banc de Terres, després que el ple d’octubre aprovés definitivament el seu reglament. L’objectiu és afavorir el manteniment dels cultius agrícoles actuals i recuprar conreus abandonats, "per tal de facilitar l’accés a la terra de nous agricultors o d’altres que vulguin ampliar la producció", en paraules del regidor de Serveis Municipals, Pagesia i Medi Natural, Dani Forcadell, "contribuint així a la prevenció d’incendis dins del terme municipal d’Amposta". Totes les terres estaran situades dins de l’àmbit territorial d’Amposta.

El Banc de Terres afavorirà la difusió d’ofertes i demandes de terres de conreu, així com el contacte entre propietaris que ofereixen terrenys per Ilogar i pagesos que vulguin IIogar terres per cultivar-les.

L’Ajuntament crearà un Registre, en el que s’inscriuran les ofertes i demandes d’arrendament de terres principalment en desús. El consistori també disposarà de sengles formularis d’inscripció al Banc de Terres per a propietaris que vulguin llogar les seves terres, i per a persones que vulguin terres per cultivar-les en règim d’arrendament. En aquests formularis s’anotaran les dades de la persona que signa, així com les característiques de la finca, en el cas de I’arrendador potencial, i de preferències i exigències pel que fa a la finca, en el cas de I’arrendatari potencial.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Ajuntament.

Podeu consultar totes les bases en el document adjunt.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament