• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament d’Amposta contracta nou persones dins de plans d’ocupació

L’Ajuntament d’Amposta contracta nou persones dins de plans d’ocupació

Són persones majors de 45 anys i s’han contractat amb el programa Treball i Formació, desenvolupat per l’Ajuntament amb una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya.

publicat el 18/11/2015

Nou persones s’han incorporat aquesta setmana a diferents àrees de l’Ajuntament contractades dins del programa Treball i Formació, desenvolupat per l’Ajuntament d’Amposta a través d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la contractació i formació de persones majors de 45 anys, aturades, inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball i que no perceben ni ajuts de prestacions ni subsidis per desocupació.

Per cobrir aquests nou llocs de treball, s’han derivat des del SOC fins a 56 candidats. En concret, els programes i les tasques que desenvoluparan aquestes persones són els següents:

Arranjament i manteniment d’espais naturals: Camí de Sirga

El projecte principal és el manteniment i arranjament del camí de Sirga, que actualment és l’itinerari de la via verda entre l’embarcador d’Amposta i la pedania de Balada. L’obra consistirà en el desbrossament i tallat de rames dels arbres i arbustos que envaeixen la via per on circulen els passejants i els ciclistes; la recuperació de les tanques de fusta, cartells, bancs i altres equipaments de la ruta; millora de la senyalització, retirada de brossa,... Hi haurà altres punts d’actuació a part del Camí de Sirga, zones verdes municipals que es milloraran i altres que es recuperaran per a la població.

Contractació de 2 operaris d’obra pública, 1 jardiner i 1 xofer

Projecte Impuls d’expedients en matèria d’habitatges buits d’Amposta

L’Oficina de Gestió Tributària de l’Ajuntament d’Amposta realitza entre d’altres, les tasques de gestió i control tributària, a les què es suma, el control dels habitatges buits i el seu corresponent expedient sancionadorLa persona que participa en aquest projecte, realitzarà part de les tasques de gestió i suport als tècnics/es municipals en el control dels expedients i dels usuaris que s’han d’atendre.

Contractació d’una auxiliar administrativa.

Projecte Pla d’ajut alimentari: seguiment i control. Serveis Socials d’Amposta

Les tasques de gestió i control a Amposta es fan des dels Serveis Socials i la persona que participarà en aquest projecte, realitzarà part de les tasques de gestió i suport als tècnics/es municipals en el control de l’ajut i dels usuaris que l’han de rebre.

Contractació d’un auxiliar administratiu

Projecte Promoció cultural: Centenari del Pont Penjant d’Amposta i suport a les activitats educatives organitzades per la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó.

Suport a les tasques administratives, d’organització, promoció i muntatge d’activitats relacionades amb el Centenari del Pont Penjant d’Amposta (1915-2015). I suport a l’organització d’activitats públiques de les àrees de la Biblioteca, l’Àrea Infantil i Juvenil i l’Àrea d’Adults de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, equipament cultural dependent de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta.

Contractaciód’un auxiliar administratiu

Projecte Dinamització i promoció d’activitats i projectes per al col·lectiu de joves d’Amposta

El projecte que realitzarà aquesta persona, està dividit en dos vessants: Per una banda, es tasques que es desenvoluparan dintre de l’àrea de Joventut, vinculades a activitats i programes per als joves. Per l’altra, les activitats que es desenvoluparan per a la promoció i dinamització d’Amposta a través de les seves festes i tradicions

Contractació d’una auxiliar administrativa

resultats de totes aquestes ofertes.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament d’Amposta contracta nou persones dins de plans d’ocupació

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament