• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament contractarà cinc persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció

L’Ajuntament contractarà cinc persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció

Els llocs de treball a cobrir seran dos peons d’obra pública, dos peons de neteja viària i un/a conserge per a edificis municipals.

publicat el 30/11/2015

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha aprovat una subvenció a l’Ajuntament d’Amposta per a la contractació de cinc treballadors beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció (RMI). Aquesta subvenció es va sol·licitar al mes de juliol a través del Programa Treball i Formació PRMI 2015, i ara es procedirà a preparar el procés de selecció on hi podran participar totes les persones titulars d’un ajut de RMI que estiguin aturades i inscrites com a demandants d’ocupació a l’ oficina de treball d’Amposta.

Els llocs de treball a cobrir seran dos peons d’obra pública, dos peons de neteja viària i un/a conserge per a edificis municipals.

Totes les persones beneficiàries de les ajudes de Renda Mínima d’Inserció interessades en participar del procés de selecció, podran inscriure’s tant als Serveis Socials com a l’Oficina de Treball d’Amposta com a demandants d’ocupació amb el servei requerit.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament