• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 L’Ajuntament celebra que el Parlament Europeu reclami la retirada del Pla de Conca

L’Ajuntament celebra que el Parlament Europeu reclami la retirada del Pla de Conca

Adam Tomàs: "Confiem que l’Estat espanyol, que tan institucional és quan parla de les institucions europees, atengui aquesta petició"

publicat el 14/07/2016

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha celebrat que el Parlament Europeu reclami al govern de l’Estat espanyol la retirada del Pla de Conca, tot "confiant que l’Estat espanyol, que tan institucional és quan parla de les institucions europees, atengui aquesta petició".


Tomàs ha valorat de forma positiva "l’estratègia de la Plataforma en Defensa de l’Ebre de fer una gran mobilització a Amposta el 7 de febrer just el dia abans de la visita dels eurodiputats al Delta de l’Ebre, per elaborar l’informe que ara ha aprovat la Comissió de Peticions del Parlament Europeu i que reclama a la Comissió que supervisi com s’aplica la legislació europea en matèria de Plans de Conca a l’Estat espanyol".


Tomàs també ha posat en valor el fet que en la manifestació del 7 de febrer es bolqués tanta gent, "convertint el Pla de Conca de l’Ebre en un problema de país", cosa que va garantir també l’èxit de la mobilització, "també perquè l’Ajuntament d’Amposta, qui ha liderat el front institucional, s’ho va prendre com un tema propi". "L’endemà, dia de la visita dels eurodiputats, tots els mitjans nacionals i alguns estatals se’n feien ressò", diu Tomàs. "L’èxit de la mobilització va contribuir també a que els eurodiputats se n’adonessin que no era una qüestió local, sinó un tema de supervivència del territori", clou l’alcalde d’Amposta.


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament celebra que el Parlament Europeu reclami la retirada del Pla de Conca

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament