• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 La Policia Local d’Amposta, primera de les Terres de l’Ebre en estrenar la nova uniformitat de país

La Policia Local d’Amposta, primera de les Terres de l’Ebre en estrenar la nova uniformitat de país

Els nous uniformes són blau fosc amb les espatlles de color groc

publicat el 11/12/2017

La Policia Local d’Amposta és el primer cos de policia local de les Terres de l’Ebre en estrenar la nova uniformitat que el departament d’Interior ha dissenyat per unificar tots els cossos de seguretat del país. Dijous 7 en el marc de la Fira de Mostres es va fer presentació d’aquesta nova uniformitat que passa a ser de color blau fosc amb les espatlles de color groc. Tant a l’esquena com al cantó dret del pit de la camisa i la jaqueta hi figura la paraula Policia, serigrafiada en blanc o gris clar reflectant. Al cantó esquerra hi figura l’escut propi de la Policia Local d’Amposta.

Aquest nou uniforme, que utilitzaran a totes les policies locals del país i també als Mossos d’Esquadra -en aquest cas amb les espatlles blaves- ha estat consensuat per les entitats municipalistes Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i Associació Catalana de Municipis (ACM), així com els municipis amb número més gran de policies locals.

Tots els detalls de la nova uniformitat van ser publicats en la Resolució INT/1431/2017 de 15 de juny.

El regidor de Governació, Miquel Subirats, va destacar “la voluntat del cos policial ampostí de ser una policia de referència al conjunt del país”, un fet que, segons va assenyalar, també es reflexa amb la incorporació d’una nova moto elèctrica, “per millorar amb l’eficiència energètica”, i d’una unitat canina.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > La Policia Local d’Amposta, primera de les Terres de l’Ebre en estrenar la nova uniformitat de país

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament