• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Convergència i Unió (CIU) opina Isabel Ferré presentarà una querella contra Adam Tomàs si no rectifica les seves declaracions

Isabel Ferré presentarà una querella contra Adam Tomàs si no rectifica les seves declaracions

L’actual portaveu de Convergència ha realitzat una roda de premsa a la sala de premsa de l’Ajuntament d’Amposta

publicat el 09/06/2017

Isabel Ferré presentarà una querella contra Adam Tomàs si no rectifica les seves declaracions
L’exregidora d’Hisenda i Obres i Urbanisme, i actual portaveu de Convergència a l’Ajuntament d’Amposta, Isabel Ferré, ha realitzat una roda de premsa per a respondre les acusacions que ahir mateix llençava l’alcalde d’Amposta Adam Tomàs.
Ferré ha mostrat la factura de la qual parlava Tomàs, on consten els 15.000 € que un jutge ha dictaminat que l’Ajuntament d’Amposta no ha de pagar, a més dels seus informes tècnics pertinents, i amb tot això ha comentat «jo no he firmat mai res que no estigui validat pels tècnics de l’ajuntament, i sempre he estat molt escrupolosa en tot allò que envolta el meu treball». Ferré ha comentat que «no permetré que Adam Tomàs posi en dubte el meu treball i la meva honorabilitat».
És per això que la mateixa Isabel Ferré ha anunciat avui que ja té redactada una querella per injúries i calumnies contra l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, per expressar que aquesta factura era «presumptament una forma de finançament il·legal del nostre partit», abans però de presentar aquesta querella, Ferré ha demanat a Adam Tomàs «una rectificació pública i explícita, i li dono de temps fins al dimarts 13 de juny, si no ho fa, em veuré obligada a presentar la querella al jutjat».
La mateixa regidora ha comentat que «Adam s’ha passat, ha llançat una acusació inadequada i falsa en contra meva i la del meu partit, potser va ser fruit d’un moment d’èxtasi, però va fer una afirmació exagera i d’una gran baixesa política, per això li demano que demani disculpes, i si no ho fa, el jutge decidirà».
Ferré ha comentat que «Adam no pot tapar els problemes amb el seu equip de govern en acusacions personals en contra meva i del meu partit, perquè està creant una ombra de dubte en una persona que no ha fet res il·legal».
Per finalitzar la roda de premsa, Isabel Ferré ha comentat «les factures es firmen perquè tenen l’informe favorable dels tècnics i a més, amb la seva acusació no només fica la meva feina en entredit, sinó que també la dels tècnics i l’empresa».

Ajuntament d´Amposta > L’Ajuntament > Isabel Ferré presentarà una querella contra Adam Tomàs si no rectifica les seves declaracions

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament