• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès I concurs de fotografia ’Llegim Amposta’ 2017

I concurs de fotografia ’Llegim Amposta’ 2017

publicat el 14/03/2017


En motiu de la festivitat de Sant Jordi 2017 la Regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó convoquen el I Concurs de fotografia «LLEGIM AMPOSTA» amb la finalitat de fomentar la creativitat plàstica i artística dins l’àmbit de la lectura.

BASES DEL CONCURS

1. Temàtica
El tema de les fotos és moments lectors a l’espai urbà de la ciutat d’Amposta i els seus equipament públics.
El concurs es divideix en dos categories:
General: entraran a concurs totes les fotografies que continguin l’etiqueta #llegimAmposta2017
Centres Educatius: entraran a concurs les fotografies que continguin l’etiqueta #llegimEscolaAmposta2017. En aquesta categoria hi concursaran els Centres Educatius de la ciutat i en les fotografies s’hauran de mostrar moments lectors dins el Centre Educatiu.
2. Termini d’admissió d’obres
El concurs s’inicia el 20 de març i finalitza el 16 d’abril de 2017 (ambdós inclosos)
3. Tècniques
B/N, color i manipulacions de la imatge
4. Participants
Poden participar totes les persones majors de 18 anys, que es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries amb l’AEAT i la seguretat social, que no tinguin deutes amb l’Ajuntament d’Amposta, que compleixin la resta de requisits fixats a la Llei General de Subvencions, que tinguin compte de Facebook o Instagram i que no estiguin implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs.
En el cas d’Instagram, els i les participants hauran de disposar d’un perfil públic
Els i les participants hauran de publicar les fotos a una de les dues xarxes socials, Facebook i Instagram, a través del seu propi perfil. És obligatori posar un títol i etiquetar les fotos com a mínim amb les etiquetes #llegimAmposta2017 si es concursa en la categoria de públic general o #llegimEscolaAmposta2017 si es concursa en la categoria de Centres Educatius
Una mateixa persona pot presentar tantes fotografies com desitgi.
La participació al concurs és gratuïta.
5. Jurat
Estarà format per membres de les dues entitats organitzadores, és a dir, de la Regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó
6. Premis
- La millor fotografia en la categoria general s’emportarà un paquet cultural que inclou un val de 100 euros per la compra de llibres a una de les llibreries de la ciutat i 4 entrades per a propers espectacles teatrals (2 per a públic adult, valorades en 15,00 € cadascuna i 2 per a públic infantil, valorades en 6 euros cadascuna).
- La millor fotografia en la categoria de centres educatius s’emportarà un val de 200 euros per la compra de llibres a una de les llibreries de la ciutat per a la Biblioteca Escolar del Centre Educatiu.
El premi no es podrà canviar per diners.
El guanyador o guanyadora serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia.
El guanyador o guanyadora haurà d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu bcsja@amposta.cat
El guanyador o guanyadora, per poder obtenir el premi, no ha de tenir cap deute pendent amb l’Ajuntament d’Amposta i haurà d’aportar còpia del DNI i una declaració jurada conforme no té deutes amb Hisenda ni amb la Seguretat Social.
7. Veredicte
Es farà públic durant la festivitat de Sant Jordi al Castell i es donarà a conèixer posteriorment a les xarxes socials. Els guardonats o les guardonades hauran d’assistir personalment a la Biblioteca Comarca Sebastià Juan Arbó quan se’ls hi indiqui per fer-los entrega del premi.
8. Condicions de participació
Els participants accepten, mitjançant la seva implicació en el concurs, que els continguts i comentaris que siguin publicats en aquestes xarxes puguin ser compartits amb la resta d’usuaris de Facebook, Instagram i altres xarxes socials.
La participació al concurs implica l’acceptació de totes les condicions de Facebook i Instagram.
9. Contingut de les obres presentades
Els i les participants assumeixen la responsabilitat envers l’Ajuntament d’Amposta de la fotografia presentada i seran responsables davant de tercers.
Els i les participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge de les persones que apareguin a les fotografies, amb total indemnitat per part de l’Ajuntament d’Amposta.
L’enviament d’una imatge al concurs no pot infringit els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.
10. Dret d’ús de les imatges
Les imatges publicades a Facebook i Instagram amb les etiquetes #llegimAmposta2017 i #llegimEscolaAmposta2017 seran públiques al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament.
Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament.
La publicació amb les etiquetes #llegimAmposta2017 i #llegimEscolaAmposta2017 significa l’acceptació d’aquestes bases.
11. Protecció de dades
En compliment dels que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), el RD 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’Ajuntament informa que l’adreça de correu electrònic i les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer i seran objecte de tractament única i exclusivament amb la finalitat de gestionar aquest concurs.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament