• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 L’Hospital Comarcal estrena nova unitat de mamografia

L’Hospital Comarcal estrena nova unitat de mamografia

Es tracta d’una donació de la Fundació Amancio Ortega

publicat el 23/07/2019

L’Hospital Comarcal estrena nova unitat de mamografia

L’Hospital Comarcal d’Amposta ha estrenat, aquest mes de juliol, una nova unitat de mamografia digital, que substitueix el que ja hi havia al centre en funcionament des de l’any 2007. Es tracta d’un aparell de mamografia digital, amb tomosíntesi i sistema de biòpsia esterotàxica, així com una estació de post procés i diagnosis Bellus II, que millora substancialment no només la capacitat diagnòstica i la limitació de dosis d’irradiació, sinó també l’experiència que té la pacient durant la prova, ja que és més còmoda que l’anterior unitat.

Amb la posada en funcionament del nou aparell, donació de la Fundació Amancio Ortega, l’Hospital Comarcal ha aprofitat per fer una renovació arquitectònica de la sala de mamografia per crear un ambient relaxant i funcional, així com una sala específica d’avaluació i diagnosi.

L’aparell equipara l’Hospital Comarcal amb qualsevol altre centre d’última generació en diagnòstic de patologia mamària. El 2018, el centre va realitzar 3.386 mamografies a l’Hospital.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament