• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 El gimnàs municipal reobre les activitats dirigides amb cita prèvia

El gimnàs municipal reobre les activitats dirigides amb cita prèvia

S’ha de demanar cita al 977704480 i l’aforament està limitat a 14 persones per activitats dirigides al gimnàs i 7 per a la sessió d’aquagym

publicat el 05/06/2020

A partir del dilluns 8 de juny, el gimnàs municipal tornarà a recuperar part de la seva activitat. Ho farà amb la programació d’activitats dirigides com pilates, step, zumba o aquagym entre d’altres i amb totes les mesures de protecció i seguretat. Així, per assistir a alguna de les activitats caldrà demanar cita prèvia al 977704480. El seu aforament estarà limitat a 14 persones per sessió d’activitat dirigida de gimnàs i 7 per a la sessió dirigida d’aquagym. El preu únic de cada activitat serà de 2 euros.

Per accedir a les instal·lacions s’haurà de fer ús de la mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada. S’haurà de portar emplenat el full de declaració de salut que es pot trobar a la web de la piscina o a la pròpia instal·lació i els usuaris hauran d’esperar baix de les escales exteriors del recinte a que sigui el seu torn. No es podran fer servir els vestidors per canviar-se i es recomana evitar de fer l’ús del bany si no és absolutament imprescindible.

Piscina municipal

Pel que fa a la piscina municipal, està oberta des de l’1 de juny, també amb cita prèvia al 977704480 i amb l’aforament limitat a una persona per carril, podent-se utilitzar la piscina coberta i la descoberta.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > El gimnàs municipal reobre les activitats dirigides amb cita prèvia

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament