• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies La Fira de Mostres tanca amb prop de 50.000 visites

La Fira de Mostres tanca amb prop de 50.000 visites

De cara a la 60a edició l’alcalde ha avançat que es faran actuacions per millorar l’estètica i la capacitat tècnica del pavelló firal 1 d’Octubre

publicat el 12/12/2019

La Fira de Mostres tanca amb prop de 50.000 visites

Fer les inversions necessàries per millorar tècnicament i també estèticament el pavelló firal 1 d’Octubre per poder continuant celebrant-hi la Fira de Mostres. Aquest va ser el compromís que va adquirir l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, diumenge 8 de desembre al vespre, després de quatre dies de Fira. "Els forts aiguats que van afectar el muntatge de la Fira dimecres 4 van posar en evidència que tenim una necessitat, que potser no ens plantejàvem, que és posar fil a l’agulla per millorar l’estat de l’actual recinte firal", va assenyalar Tomàs, tot afegint, "a curt termini no podem plantejar-nos la construcció d’un nou pavelló, i aquest està en una zona que té molt potencial per a créixer". "De cara a l’any que ve, a la seixantena edició, ens posarem ja a treballar per fer actuacions de millora per allargar la vida al pavelló 1 d’Octubre i poder continuar creixent en la Fira de Mostres", va afegir l’alcalde. Entre algunes actuacions, l’alcalde va destacar la necessitat de cobrir amb quitrà l’exterior o solucionar els problemes del carrer Sebastià J. Arbó.

Sobre la 59a edició, tant l’alcalde com la regidora de Fires, Núria Pla, n’han fet un "balanç positiu". "Els expositors ens fan una valoració positiva, per la qualitat de la fira, pel nombre de visitants, i també pels contactes realitzats", assenyala la regidora, qui ha agraït de forma especial "la paciència que tots els expositors van tenir a l’hora del muntatge, que es va veure afectat per les pluges del dimecres, que van inundar el pavelló el dia abans de la inauguració". "Malgrat el temps del primer dia, hem tancat la fira amb prop de 50.000 visites", afegeix la regidora, satisfeta per haver assolit l’objectiu marcat. "El divendres, dissabte i diumenge van ser molts bons dies i la Fira va rebre molta afluència de gent", acaba Pla.

En el marc de la Fira de Mostres es va celebrar la Gala de Comerç, que va reconèixer a 33 establiments del municipi, amb una llarga trajectòria. També es va celebrar la Gala de l’Educació on es van entregar els premis a l’Excel·lència a l’Estudi a més de 150 estudiants del municipi.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament