• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 La Festa del Carxofa serveix prop de 8.000 tastos

La Festa del Carxofa serveix prop de 8.000 tastos

Més de 500 caravanistes visiten Amposta coincidint amb la Festa de la Carxofa

publicat el 25/02/2019

La Festa del Carxofa serveix prop de 8.000 tastos

La XXIV Festa de la Carxofa torna a batre rècords de participació a Amposta omplint el Pavelló Firal 1 d’octubre, el diumenge 24 de febrer. Milers de persones van acudir a la celebració, on es van repartir prop de 8.000 tastos entre els que van preparar als restaurants i la degustació popular de l’Ajuntament. En aquesta edició hi van participar un total de 5 restaurants i una pastisseria, que van servir degustacions com una crep de carxofa, ceba, botifarra esparracada i ou ferrat; carxofes amb caragols; paté choux de carxofes o arròs amb galeres i carxofa, entre d’altres.

D’altra banda, coincidint amb l’organització de la Festa de la Carxofa van acudir a Amposta prop de 300 caravanes -més de 500 persones- a la zona habilitada per l’Ajuntament per a l’ocasió. La resta d’activitats, com el Mercat de productes de les Terres de l’Ebre o el passeig pel riu amb Lo Sirgador i la fira Fora Stock també van tenir molt bona acollida.


XVI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

Fins al 24 de març encara es poden degustar a cinc restaurants del municipi els plats de les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa. Seran del 24 de febrer al 24 de març, i es podran degustar diferents menús que oscil·len entre els 25 i els 30 euros.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament