• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Fem Festa, AONA i Lo Riu Sona entreguen més de 6.000 euros a tres entitats socials del territori

Fem Festa, AONA i Lo Riu Sona entreguen més de 6.000 euros a tres entitats socials del territori

Els xecs solidaris es van lliurar a l’ONG Contad Conmigo, APASA i l’Associació de Familiars Alzheimer del Montsià

publicat el 26/09/2019

Fem Festa, AONA i Lo Riu Sona entreguen més de 6.000 euros a tres entitats socials del territori

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Amposta va acollir l’entrega dels xecs solidaris recaptats durant les activitats realitzades aquest estiu. Un total de 6.875 euros que es van repartir entre tres entitats socials del territori: l’ONG Contad Conmigo, APASA i l’Associació de Familiars Alzheimer del Montsià. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va dir durant l’entrega que "davant el moment cultural i d’oci que s’està vivint a la nostra ciutat vam pensar que era essencial que aquestes activitats deixessin petjada en la població creant també consciència social, i la resposta de les entitats i de la ciutadania ha estat molt bona". A l’acte, que va tenir lloc el dimecres 25 de setembre, hi van assistir els representants de les entitats socials i els impulsors dels actes festius.

En concret, l’organització sense ànim de lucre Contad Conmigo, que treballa a la República Democràtica del Congo en projectes com l’escolarització d’infants orfes, va rebre una aportació de 2.575 euros donats per l’associació d’empresaris de l’oci nocturn local AONA, i recaptats durant les Festes Majors. D’altra banda, APASA va recollir un xec solidari de 1.800 euros recaptats per Fem Festa, una entitat que organitza festes amb música dels anys 70/80, que aquestes Festes Majors va reunir un bon nombre de persones al parc dels Xiribecs.

Durant l’acte, els organitzadors del festival Lo Riu Sona, que es va celebrar al mes de juny, també van aportar un total de 2.500 euros en format de xec solidari a l’Associació de Familiars Alzheimer del Montsià.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament