• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde protagonitzen les "Biografies ampostines"

La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i Carlos Conde protagonitzen les "Biografies ampostines"

Les biografies de 8a l’edició estan vinculades a la música, a la cultura i a la gastronomia del territori

publicat el 09/01/2019

La família Ruiz, Lluís Garcia, Clara Salvadó i  Carlos Conde protagonitzen les "Biografies ampostines"

Per vuitè any consecutiu, es presenta una nova edició del cicle de conferències "Biografies ampostines" al Museu de les Terres de l’Ebre. Unes jornades que tenen com a objectiu recuperar i divulgar la història de persones arrelades a la ciutat. El cicle "Biografies ampostines"està organitzat per l’Ajuntament d’Amposta, el Museu de les Terres de l’Ebre i el Campus Extens de la URV, amb col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Com ja és tradició, el cicle presenta quatre personatges arrelats a la terra i influents en la història actual d’Amposta: la família Ruiz, per la seva tradició musical; Lluís Garcia, per la seva influència en la gastronomia del territori; Clara Salvadó, com a referent cultural de la ciutat; i Carlos Conde, un home apassionat de la música.

El cicle de conferències té com a objectiu recuperar i divulgar les vivències i treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Presentades per investigadors locals, col·laboradors i familiars, els col·loquis descobriran històries personals i col·lectives d’uns personatges rellevants per a la ciutat, que alhora ens ajudaran a reconstruir la història contemporània de la ciutat. Totes les conferències tindran lloc del 24 de gener al 21 de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre.

PROGRAMA

Dijous 24 de gener. 19.30 h. "La família Ruiz, la música a la sang" a càrrec de Ferran Gómez i Caterina Zaragoza

Dijous 31 de gener. 19.30 h. "Lluís Garcia Muñoz, un home arrelat al Delta" a càrrec de Joan Ferré.

Dijous 14 de febrer. 19.30 h. "Clara Salvadó Caballé, llegir ajuda a viure" a càrrec d’Ernest Bertomeu.

Dijous 21 de febrer. 19.30 h. "Carlos Conde Calvet, un apassionat de la música i la vida" a càrrec de Núria Gómez, Carles Royo i Jordi Bertran.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament