• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 La façana fluvial serà la protagonista de la primera agenda cultural del 2019

La façana fluvial serà la protagonista de la primera agenda cultural del 2019

Amb motiu de l’extensió de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, l’agenda ampostina seguirà incorporant il·lustracions sobre el patrimoni arquitectònic

publicat el 03/01/2019

La façana fluvial serà la protagonista de la primera agenda cultural del 2019

La façana fluvial i el pont penjant d’Amposta seran els protagonistes de la portada de l’agenda cultural del mes de gener. Així, el patrimoni ebrenc seguirà sent el protagonista de l’agenda del 2019. Aquest any, amb motiu de l’extensió de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, anirà dedicada al patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Durant el 2018, l’agenda cultural d’Amposta s’ha il·lustrat cada mes amb un element representatiu del patrimoni de la ciutat. El passat mes de desembre va estar dedicada a la recol·lecció de l’oliva, una de les activitats característiques del territori, on es pot trobar tant conreu de secà com de regadiu.

La commemoració, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d’Europa el 17 de maig de 2017 , vol seguir aprofitant l’oportunitat per sensibilitzar a la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d’identitat comú i posar en valor les possibilitats que ofereix el nostre patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

El patrimoni cultural abasta recursos tan variats com monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, així com col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Un dels principals objectius de l’Any Europeu és promoure la diversitat cultural, el diàleg intercultural i la cohesió social, un objectiu que també comparteixen amb les Jornades Europees de Patrimoni, celebrades anualment.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament