• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Creu Roja, Càritas i Siloé busquen voluntaris per a la recollida d’aliments de l’Estiu Solidari

Creu Roja, Càritas i Siloé busquen voluntaris per a la recollida d’aliments de l’Estiu Solidari

Serà els dies 14 i 15 de juny a tots els supermercats d’Amposta

publicat el 05/06/2019

Creu Roja, Càritas i Siloé, juntament amb la regidoria de Sanitat i Serveis Socials, han endegat una campanya per trobar voluntaris per a la recollida d’aliments de l’Estiu Solidari, que tindrà lloc els propers 14 i 15 de juny a tots els supermercats d’Amposta. Els interessats en participar en aquesta jornada solidària poden inscriure’s a través d’un formulari a la pàgina web de l’Ajuntament, marcant les seves dades personals i també el dia o dies i les hores en què poden col·laborar.

La recollida d’aliments de l’Estiu Solidari tindrà lloc el divendres 14 i el dissabte 15 de juny a tots els supermercats d’Amposta. Les tres entitats que treballen en l’àmbit de la pobresa i l’exclusió social, Cáritas, Siloé i Creu Roja, demanen que es portin oli, llet, cacau soluble, sucre, peix i carn enllaunada, productes d’higiene personal com xampú, gel i sabó i productes de neteja domèstica com sabó per a la roba, lleixiu i sabó d’escurar.  

Formulari per a inscriure’s com a Voluntàri/a a la recollida d’aliments de l’Estiu Solidari:

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament