• Webs Municipals  

Espai CiU

Article del mes d’abril de 2017

publicat el 12/04/2017

El Partit Demòcrata d’Amposta, a través de la seva portaveu a l’Ajuntament, denuncia que s’estan produint actuacions poc humanes i amb poca sensibilitat de cara als treballadors de la Corporació i a les empreses públiques d’Amposta que no responen a cap criteri objectiu ni a cap lògica de millora del servei públic ni d’eficiència.
A l’Ajuntament d’Amposta teníem un catàleg de llocs de treball fet per la Diputació de Tarragona. En arribar a l’alcaldia el Sr. Adam Tomàs, va contractar una empresa privada de fora de la ciutat (Genera Innovació SCCL) que defineix amb criteri desconegut, i al nostre parer erroni, els llocs de treball dins de l’ajuntament. Unes modificacions que semblen “tratges” a mida per a què el Sr. Adam Tomàs i el seu partit puguin fer contractacions discrecionals.
Les persones del Partit Demòcrata i els seus regidors volem denunciar que aquests actuacions i contractacions responen única i exclusivament a una inexplicable desconfiança amb els treballadors municipals, autèntics perjudicats per amortitzacions de places sense possibilitat de promoció interna, amortitzacions de places amb requisits de difícil explicació, contractacions amb proves dubtoses, impugnacions de bases, etc.
El Sr. Adam Tomàs s’omple la boca de transparència però el llistat d’irregularitats creix dia a dia. Aquesta política no té cap sentit i va en contra dels propis objectius, suposadament prioritaris, marcats pel govern d’esquerres en el seu programa. Es prioritza la seva organització feta a mida a les persones.
Esquerra d’Amposta, un partit suposadament d’esquerres, fa llistes negres de treballadors i això és intolerable. Una ‘caça de bruixes’ que no ajuda a tenir un ambient de treball òptim que la ciutat d’Amposta és mereix. Només cal veure la circular de les primeres setmanes de govern on l’Alcalde amenaçava amb la pèrdua del lloc de treball d’una manera barroera i mai vista abans a l’Ajuntament d’Amposta.
Les persones del Partit Demòcrata i els seus regidors d’Amposta estem al costat de tots els treballadors i les treballadores, com hem fet sempre, i rebutgem la campanya de la “por” que està exercint el govern d’Esquerra als diferents ens depenents de l’Ajuntament d’Amposta, fent gala d’un sectarisme partidista i retrògrad, que no arriba a acords amb els treballadors, ni amb el comité d’empresa. I si arriben a acords és després de fet el mal.
La pèrdua de talent, experiència i compromís farà perdre qualitat en els serveis que l’ajuntament presta als seus ciutadans. Fins i tot hi ha casos de treballadors que ha renunciat per l’ambient enrarit que es respira.
Natros com a Partit Demòcrata no volem un Ajuntament deshumanitzat. Volem que els treballadors treballen a gust i sense por, per així ser més eficients, en benefici de la gent d’Amposta. Exigim un canvi en les maneres d’actuar. Una ciutat com Amposta es mereix una mirada i gestió més noble i humana.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament