• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Entregades les claus dels 64 habitatges de lloguer social i assequible d’Amposta

Entregades les claus dels 64 habitatges de lloguer social i assequible d’Amposta

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, fan entrega de les claus

publicat el 15/07/2019

Entregades les claus dels 64 habitatges de lloguer social i assequible d’Amposta

"Avui és un dia molt important, i és que amb l’entrega d’aquestes claus, Amposta inicia les seves polítiques d’habitatge públic". Són paraules de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, en l’acte d’entrega de les claus d’habitatge assequible i social d’una promoció de 64 pisos divendres 12 de juliol. Presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, l’acte es va celebrar a l’auditori de la Unió Filharmònica. D’aquests 64 pisos, la Generalitat n’ha cedit 16 a l’Ajuntament per atendre urgències socials del municipi i els 49 restants els ha adjudicat l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per sorteig a famílies del municipi.

Els habitatges formen part d’una promoció que Incasòl va adquirir a finals de l’any 2016  per tal d’atendre les demandes d’habitatge públic del municipi. Està situada al carrer de la República, números del 27 al  47. Els pisos tenen una superfície que va dels 57 m2 als 89 m2 i n’hi ha de 2 i de 3 dormitoris. Tots tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge i alguns també tenen traster. El preu del lloguer mensual va dels 156 als 208 euros mensuals, segons les característiques i les dimensions de l’habitatge.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament