• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Els fets delictius a Amposta es redueixen un 9%

Els fets delictius a Amposta es redueixen un 9%

La mitjana de fets delinqüencials és favorable, amb 10 punts menys que a la resta del país.

publicat el 13/02/2017

Els fets delictius a Amposta es redueixen un 9%
El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, van presidir divendres 10 de febrer a la tarda la Junta Local de Seguretat del municipi.
El titular d’Interior va destacar la “bona tasca dels cossos de seguretat”, i ha fet una valoració positiva de la disminució dels fets delictius a la ciutat: “En un any han baixat un 9,2%, molt més que al conjunt de Catalunya, sobretot en un delicte que ens preocupa com és el de robatori amb força a domicili, que s’ha reduït un 38%”. Jané també ha explicat que la mitjana de fets delinqüencials és favorable, amb 10 punts menys que a la resta de Catalunya. Malgrat això, el conseller va destacar que hi ha temes que continuen preocupant, "un d’aquests és el de la droga”, i va demanar no abaixar la guarda en aquesta qüestió. “La majoria d’aquests fets no tenen rellevància penal, però hi són i ens preocupen i, per tant, no els volem deixar passar", ha dit.
Precisament, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, s’ha referit a aquest fet i ha assegurat que s’està fent molt bona feina: “El tràfic d’estupefaents ens preocupa, però veiem que les detencions han augmentat, i per tant, reconeixem que s’està treballant per millorar la situació”.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament