• Webs Municipals  

El temps ens dóna la raó

Article del mes de novembre de 2017

publicat el 25/10/2017

Al mes de desembre de 2016, el nostre grup municipal no vam aprovar el pressupost que presentava l’equip de govern d’Esquerra perquè augmentava en un milió d’euros les despeses en personal, perquè no es posava ni un euro més en neteja de via pública, no es reduïa l’impost d’escombraries i el de festa, festa i més festa, continuava augmentant. Per un altre costat, s’acabava de posar en marxa finalment la nova residència de gent gran, després de més d’un any tancada.

Ara, al mes de novembre de 2017, el temps ens està donant la raó.

Neteja de la via pública

Els carrers continuen estan bruts. Pels voltants dels contenidors no es pot ni passar i, a sobre, hem rebut fa pocs dies el rebut d’escombraries de quasi 100 euros, i també la contribució, que no és poca. No obstant, la neteja de la ciutat no ha millorat gens, fins i tot, es podria dir que va empitjorant dia a dia.

Augment de despeses de personal

De què ha servit l’augment desmesurat del capítol de personal a l’Ajuntament d’Amposta? Els ciutadans han observat una millora en la gestió? Nosaltres creiem que no, simplement s’han anat creant places a mida de l’equip de govern sense pensar en què necessita la ciutadania.

Residència de gent gran d’ Amposta

Al novembre de l’any passat vam presentar una moció per tal que la gestió de la residència de gent gran continués sent municipal i no es fés una externalització. En aquell moment, ja dèiem que l’equip de govern només sabia posar excuses per no obrir-la, excuses com: no tenien llum, després d’un any i mig, havien de fer una modificació de planejament, no s’havien fet bé els càlculs econòmics i generaria pèrdues inassolibles, no tenien prou places concertades o que el servei de cuina no es podia fer amb catering. Tot excuses que ara s’ha demostrat que eren això: excuses, perquè actualment està oberta a ple rendiment amb gestió pública i si es continua gestionat de forma eficient quedarà més que palès que l’herència que els vam deixar amb la residència era un gran tresor que han de saber conservar i no una càrrega com ERC ens volia fer creure.

Un capítol a banda mereix les inversions que ha fet fins ara l’Ajuntament, però serà el mes que ve quan sabrem exactament què han executat de tot el que van prometre…

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament