• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 El PSC demana que l’Ajuntament garanteixi el subministrament d’aigua potable al Poblenou

El PSC demana que l’Ajuntament garanteixi el subministrament d’aigua potable al Poblenou

El PSC considera adequat que l’Ajuntament s’aculli a la línia de subvencions de l’ACA adreçades als ens locals per a la realització d’inversions per a l’execució d’actuacions d’abastament en alta

publicat el 21/11/2017

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta,Francesc Miró, ha explicat que el grup socialista presentarà una moció per demanar al consistori que s’aculli a la línia de subvencions de l’agència catalana de l’aigua a fi i efecte de garantir el subministrament d’aigua potable al municipi.

Segons ha explicat el portaveu socialista“la canonada de distribució d’aigua potable en alta al Poble Nou està en molt mal estat, fet que provoca que en moltes ocasions es produeixin talls d’aigua per haver de procedir a arreglar les avaries. Els veïns del Poble Nou reclamen de fa temps que es faci alguna cosa per resoldre aquest problema. Per això hem decidit ara portar-ho al ple.”

Així, segons explica el portaveu socialista, actualment existeix un dipòsit regulador d’aigua insuficient a les necessitats actuals del consum donada la seva poca capacitat i això posa en perill el subministrament garantit d’aigua potable.

També cal tenir en compte que en els darrers anys la demanda d’aigua ha augmentat de manera notable per la implantació de nous establiments dedicats al turisme.

“Des del grup socialista entenem que el turisme és un sector productiu essencial per al desenvolupament del Poble Nou. Volem créixer amb cohesió i de manera dimensionada a les necessitats reals del poble, sense perdre mai la nostra mesura humana, i això exigeix la garantia d’un subministrament d’aigua potable garantit i pensant en aquest desenvolupament sostenible”, ha argumentatFrancesc Miró.

Això implica necessàriament arranjar les canonades de distribució i i disposar d’un dipòsit amb major capacitat d’aigua potable, i assegurar conseqüentment aquets servei bàsic tant als habitants del nucli del Poble Nou com al sector turístic ampostí.

És per això que el PSC considera adequat que l’Ajuntament d’Amposta s’aculli a la línia de subvencions de l’ACA adreçades als ens locals per a la realització d’inversions per a l’execució d’actuacions d’abastament en alta.

D’altra banda el grup socialista presentarà també una moció que demana fer un arranjament integral a la Plaça Lluís Companys que es troba actualment en pèssimes condicions, tant pel que fa a l’accés, com al paviment i l’arbrat.

Cal recordar que aquesta plaça està molt concorreguda degut a la proximitat del Col·legi Soriano Montagut i l’ubicació del Consell Comarcal del Montsià amb una gran afluència de gent degut als serveis que es presten, no tant sols als ciutadans d’Amposta sinó de tota la comarca, per la qual cosa es fa necessari donar una bona imatge.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament