• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 El ple atorga la Medalla d’Honor de la Ciutat a la Lira

El ple atorga la Medalla d’Honor de la Ciutat a la Lira

L’entitat enguany celebra el seu centenari. L’alcalde ja ha avançat que també s’entregarà en caràcter retroactiu al Club Futbol Amposta.

publicat el 29/07/2016

El ple de dilluns 25 de juliol al vespre va aprovar, per unanimitat, fer entrega de la Medalla d’Honor de la Ciutat a la Lira Ampostina, que enguany celebra el centenari de la seva fundació. Tots els grups municipals van coincidir en destacar que "l’entitat ha exercit un paper dinamitzador inqüestionable en la vida cultural i social de la ciutat" i que "també ha esdevingut una de les bandes musicals de més renom de tot el país".

La Medalla d’Honor de la Ciutat és una de les màximes distincions contemplades dins el Reglament d’Honor i Distincions de la Ciutat. L’última que es va entregar va ser l’any 1982. La voluntat del consistori és recuperar aquesta menció, per reconèixer la trajectòria d’entitats i persones del municipi. En aquest sentit, l’alcalde va avançar que també s’atorgarà al Club Futbol Amposta, en caràcter retroactiu, ja que l’any passat va complir 100 anys.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > El ple atorga la Medalla d’Honor de la Ciutat a la Lira

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament