• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès El 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física

El 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física

publicat el 03/04/2017

Dijous 6 d’abril, l’Organització Mundial de la Salut commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física, una jornada que vol difondre el missatge ’Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia’. L’Ajuntament d’Amposta se suma a aquesta jornada, que enguany porta el lema gent activa = gent feliç, amb la difusió del material que ha preparat el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya, com aquest decàleg ’Gent Activa, gent feliç’.

Ajuntament d´Amposta > Informació Oficial > El 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física

Al PAFES també podreu trobar 130 “trucs”per ser més actius.


’Activa’t, gaudeix dels parcs de salut’

Tanmateix, les regidories d’Esports i de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta i l’Equip d’Atenció Primària d’Amposta de l’Institut Català de la Salut continuen impulsant el programa ’Activa’t, gaudeix dels parcs de salut’, iniciat l’any 2015. Es tracta d’una activitat dirigida a la població de més 55 anys que té per objectiu fomentar l’activitat física entre aquest col·lectiu del municipi amb sessions a les màquines que hi ha instal·lades als parcs del municipi.

L’últim programa es va iniciar el gener i finalitzara a finals de juny. Després hi haurà un descans durant l’estiu i la previsió és tornar a iniciar aquestes sessions al setembre. Actualment hi ha una trentena de participants distribuïts en dos grups, que fan classes d’activitat física i salut adaptada a gent gran (majors de 30 anys). Les sessions es realitzen els dilluns i dimecres de 9h a 10h el grup 1 (15 usuaris) i de 10h a 11h el grup 2 (15 usuaris) al parc dels Xiribecs i als diferents parcs de salut de la ciutat.

Ajuntament d´Amposta > Informació Oficial > El 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física

Ajuntament d´Amposta > Informació Oficial > El 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament