• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Som Amposta (SOM AMPOSTA) opina Denunciem els tractes de favor d’ERC a Sorea

Denunciem els tractes de favor d’ERC a Sorea

publicat el 30/03/2020

Els tractes de favor d’ERC envers SOREA són continuats. Tractes que beneficien a SOREA i perjudiquen al poble d’AMPOSTA.

El poble ha de pagar la mala gestió , incompliments…i ERC ho permet, tapa i defensa.

Deixant molt clar que per ERC, primer és SOREA, encara que perjudiqui als ampostins.

Proves:

1.-SOREA llança 1400 milions de litres d’aigua/any dels nostres pous. ERC ho mira i calla. Per què?

Gairebé el 60% de l’aigua que surt dels nostres pous es perd, degut a les moltes fuites que hi ha i no arreglen. ERC ho mira i calla. Per què?

Aquestes pèrdues ens comporta pagar desenes de milers d’euros en impostos de més cada any. Són penalitzacions. ERC ho mira i calla. Per què?

2.SOREA havia de fer un horari de 8 hores al dia, quan només en feia 4. Això durant gairebé 13 anys. Natros ho vam denunciar i obligar a complir horari (moció presentada juny 2018). ERC deia que no sabia res. Ignorants o ineptes. Però, tant?.

3.Portem 15 anys pagant les inversions que SOREA hauría d’haver fet segons contracte. El contracte deia que les inversions hauríen  de fer-se els primers 10 anys.  Incompliment flagrant.

Per exemple, el dipòsit del Poble Nou, que hauría de ser de 1000m cúbics, el farà SOREA de 600m cúbics, i 15 anys desprès.  Per què paguem inversions que no han fet? ERC ho mira, calla i permet a SOREA, enlloc de fer un dipòsit de 1000m cúbics, fer-ne un de 600m. SOREA estalvia milers d’euros i els ampostins els perdem .

4.Els ampostins aquest trimestre de 2020, hem de pagar la taxa de clavegueram. Taxa que ha posat ERC, cada trimestre, per suposat.

L’excusa d’ERC, era que no tenia diners. I per aquest motiu hem de pagar més impostos.  Uns 200.000 euros més o menys, a l’any.

SOREA ha de pagar cada trimestre el cànon (claúsula 21 del contracte) són uns 100.000 euros anys aproximadament. Però ERC li diu a SOREA que no cal que pagui aquest any, que ho pagui l’any vinent. És a dir,  enlloc de pagar el 1 trimestre de 2020, com diu el contracte, els permet pagar-ho al 2021. Per què?.

Si segons ERC fan falta diners per arreglar clavegueram i per això, puja impostos, per què  a SOREA li diu que no fan falta els seu diners i que paguin a l’any següent?.

S’agafa abans " un embustero que un coixo" .

5.ERC continua amagant els números de SOREA per a que no poguem fer una auditoria natros. Continua amagant les auditories econòmiques i tècniques, des del 2017 que  van encarregar-se. Per què?

SOM AMPOSTA estem per defensar els interessos del nostre poble. No per defensar grans empreses. Però , està clar, que si vols fer carrera política i cobrar un sou de ric (gairebé 80.000 euros anys, que cobra el nostre alcalde), has de defensar les grans empreses en contra del teu poble.

Per això continuarem lluitant contra SOREA i els seus socis d’ERC, per poder tenir una bona gestió de l’aigua a la nostra ciutat.  No pararem fins que deixem de llençar  1400 milions de litres/ any , i deixem de pagar desenes demilers d’euros en impostos per mala gestió.

DENUNCIA ESTAT DE LA BAIXADA DEL PONT DE PEDRA AL CANAL

Davant la denúncia d’alguna associació que hem tingut i d’usuaris discapacitats passem una fotografia de la baixada del pont de pedra al canal, que creiem que encara que l’intenció era bona, el fi no ho és. Per aquesta baixada és impossible que una persona amb cadira de rodes o inclús amb una certa mobilitat reduïda pugui pujar i per suposat baixar, ja que si ho fa es pot crear un problema prou greu.

La fotografia parla per sí mateix. S’hauria d’arreglar la part de baixada i posar protecció a la part de la vorera, perquè els que baixen del pont no puguin seguir recte.

Per això demanem que es posi fil a l’agulla per arreglar tot això, ja que aquesta instància la vam entrar el dia 18/02/2020 i encara estar per arreglar. Hi ha gent que no pot esperar el fet que  a l’equip de Govern es pugui decidir a fer alguna cosa.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament