• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Convocatòria a les companyies per al FesticAM 2017 (12 al 14 d’octubre)

Convocatòria a les companyies per al FesticAM 2017 (12 al 14 d’octubre)

Presentació de les propostes de participació entre l’1 de juny i el 15 de juliol de 2017.

publicat el 02/06/2017

Ajuntament d´Amposta > Informació Oficial > Convocatòria a les companyies per al FesticAM 2017 (12 al 14 d’octubre)

Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació en el Programa Oficial del FesticAM poden enviar la documentació (projecte + fitxa tècnica + DVD o enllaç a YouTube o Vimeo + dades de contacte) entre l’1 de juny i el 15 de juliol de 2017 a:

FesticAM
PROGRAMACIÓ 2017
Direcció Artística
Pl. Ajuntament, 6 2ª Planta
43870 Amposta
Tel: (34) 657 931 625 – 977 70 09 04
etca.info@gmail.com
https://www.etca.cat/festicam2017

Entre les propostes presentades es realitzarà una selecció tenint en compte criteris de qualitat i originalitat, la representació de les diferents arts escèniques, l’adequació als espais disponibles i les necessitats, tant artístiques com de producció, de l’organització del Festival.

IMPORTANT! La tramesa de documentació implica l’acceptació de les següents condicions de Participació:

Condicions de participació FesticAM

Les companyies que presentin una proposta de participació artística al FesticAm i siguin seleccionades dins el Programa Oficial, han d’acceptar les Condicions de Participació establertes pel Festival i signar el contracte corresponent.

Condicions econòmiques

Les companyies incloses dins el Programa Oficial percebran com a prestació econòmica una quantitat fixa en concepte de despeses generals, de transport, dietes i allotjament.

Condicions tècniques

La fitxa tècnica presentada a la direcció artística en el moment de la negociació de la programació de la peça és la que quedarà validada com a definitiva. Qualsevol canvi o afegit posterior en aquesta fitxa anirà a càrrec de la companyia.

El FesticAM no subministrarà cap tipus de material escenogràfic ni fungible (com ara gelatines, làmpades, pirotècnia...) ni tampoc instruments musicals ni projectors audiovisuals.

Els tècnics del FesticAM són responsables de la instal·lació dels equips i donen suport al muntatge. Els tècnics de la companyia són responsables del muntatge i de portar la funció.

Final

Aquestes Condicions de participació de les companyies estan subjectes i supeditades al contracte que se signarà entre la companyia i l’Ajuntament d’Amposta - FesticAM.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament