• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Convocada un assemblea virtual per donar compte de l’actualitat municipal

Convocada un assemblea virtual per donar compte de l’actualitat municipal

L’Assemblea Informativa es reformula per poder-la fer malgrat la situació de pandèmia. Serà el 27 de novembre, es podrà seguir en directe per YouTube, per Instagram i per Amposta Ràdio i es podran fer arribar preguntes a través de diferents canals

publicat el 16/11/2020

Convocada un assemblea virtual per donar compte de l’actualitat municipal

El proper 27 de novembre a les 19.00h, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat pels regidors i regidores de l’equip de govern, donarà compte de l’actualitat municipal a través de l’assemblea informativa que des del gener de 2016 es convoca de forma periòdica. Serà la segona assemblea de l’any (la primera es va realitzar el 30 de gener) i estarà marcada per la situació de pandèmia. És per això que es realitzarà de forma virtual, en directe per Youtube, per Insatgram i per Amposta Ràdio, i estarà oberta a la participació ciutadana de diverses formes. "No volem renunciar a la possibilitat de fer les assembles periòdiques perquè són una eina més de transparència i poder mantenir així un contacte directe amb la ciutadania, per a rendir-li comptes d’allò que fem, i que la ciutadania ens pugui dir la seva", diu l’alcalde, Adam Tomàs, "és per això que malgrat la impossibilitat de fer una assemblea presencial hem decidit fer-ne una de virtual". "No volem que sigui una exposició, volem que la gent hi interactuï, i per això, des de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana s’obren diversos canals per fer arribar les consultes, queixes i suggeriments a l’alcalde i que aquest les pugui contestar en directe per l’assemblea", afegeix la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill.

Així, per fer arribar la pregunta a l’alcalde perquè la respongui a la pròxima assemblea informativa hi haurà diverses opcions:

  • Enviar-la fins el 26 de novembre a través de l’app Ciutat d’Amposta, a l’apartat Consultes i suggeriments i etiquetar-la amb #AssembleaInformativa
  • Enviar-la per correu electrònic a ajuntament@amposta.cat abans del 26 de novembre amb l’assumpte #AssembleInformativa
  • Enviar-la mentre duri l’assemblea a través del xat del directe del Youtube o de l’Instagram
  • Trucar al 617370747 el mateix divendres 27 mentre duri l’assemblea.
     

S’intentarà respondre totes les consultes arribades durant l’assemblea, a l’apartat de precs i preguntes i, a la vegada, durant la següent setmana es traslladarà la resposta per la mateixa via per la qual hagi arribat.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament