• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Comunicat sobre les actuacions de poda d’arbrat de la ciutat

Comunicat sobre les actuacions de poda d’arbrat de la ciutat

publicat el 14/03/2016

Després de les consultes realitzades, l’Ajuntament d’Amposta informa que totes les actuacions de poda que s’han iniciat a diferents zones arbrades de la ciutat són necessàries i s’han establert en funció de la tipologia dels arbres.

En el cas d’alguns plataners joves que s’han hagut de talar, l’actuació ha sigut imprescindible per les afectacions que les arrels d’aquests exemplars han generat en instal·lacions properes. També per qüestions relacionades amb al·lèrgies, a causa de la gran quantitat que n’hi ha. Ja vam comunicar també que la tala que s’ha fet al passeig del Canal, als arbres propietat de la Comunitat de Regants de la Dreta, es va realitzar en aquells plataners que estaven malalts.

D’altra banda, a la plaça Constitució (davant de la plaça Cecília Carvallo), s’ha fet una poda intensiva perquè no s’havia fet mai abans i aquests arbres requerien d’un manteniment urgent. A més a més, també s’han trobat molts exemplars amb amb rames trencades a causa dels temporals de vent.

Finalment, en breu s’iniciarà la poda d’arbres que hi ha a l’avinguda de la Ràpita, una esporga que segons els tècnics s’ha de fer a finals d’hivern i principis de la primavera, per respectar les característiques dels arbres, i no a finals d’any com es feia abans. Des de la regidoria de Serveis també es comunica que en breu es començaran a fer els tractaments de males herbes a les voreres, a la zona del Grau.

Destacar, a més a més, que part del govern actual hi ha el compromís, a l’hora de dissenyar urbanitzacions que comportin plantacions, d’utilitzar arbres que siguin compatibles a les infraesctructures urbanes (instal·lacions soterrades, clavegueram,...). De la mateixa manera, procedirem a plantar més d’un centenar d’arbres aquest any i continuarem treballant per tal que Amposta sigui un pulmó verd, sempre compatible amb la ciutat.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament