• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Comença el compte enrere nadalenc amb l’activitat solidària ’Anem a buscar el Tió’, en benefici de la Marató

Comença el compte enrere nadalenc amb l’activitat solidària ’Anem a buscar el Tió’, en benefici de la Marató

El programa de Nadal inclou un seguit d’activitats solidàries com el Neda el Nadal, el Festival de Sant Esteve o la Cursa de Sant Silvestre

publicat el 12/12/2018

Comença el compte enrere nadalenc amb l’activitat solidària ’Anem a buscar el Tió’, en benefici de la Marató

Per segon any consecutiu, aquest dissabte 15 de desembre els xiquets i xiquetes, acompanyats d’un adult, podran anar a buscar els tions que han arribat a Amposta. La sortida serà a les 16 h a la Plaça Ramon Berenguer IV, al costat del Mercat Municipal. Totes les persones interessades poden participar sota prèvia inscripció a l’Ajuntament, per un preu de 5 euros solidaris destinats a la Marató de TV3.

Per fer possible un nadal transversal, el programa incorpora activitats organitzades des de diferents regidories, com Festes i Mitjans de Comunicació, Ensenyament i Cultura, Comerç i Mercat Municipal, o Esports. Com ja fa uns anys, les activitats de pagament seran solidàries i la seva recaptació anirà destinada, en la seva majoria, a la compra de joguines. En aquest aspecte, en el marc del Mercat de Santa Llúcia, el diumenge 16 de desembre, hi haurà la cantada de Jotes de l’Ebre per la Marató.

Altres activitats nadalenques solidàries són la cursa Neda el Nadal (23 de desembre) i la Cursa solidària Sant Silvestre (31 de desembre). Per altra banda, amb l’estrena de la pel·lícula ’El regreso de Mary Poppins’, i tenint en compte que és la temàtica nadalenca d’aquest any, es celebrarà el Festival Solidari de Sant Esteve: Mary Poppins (29 de desembre), amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Jacqueline Biosca, Bombolles, Gimnàs Alfaro, la Unió Filharmònica d’Amposta, La Lira Ampostina, Quick Dance, Country Sheriffs, EtcA i Anna Chiva. A més, també hi haurà una projecció solidària als Cinemes d’Amposta, el dia 2 de gener al matí. Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Cultura per un preu de 2 euros.

El dia 22 de desembre, la família dels Increïbles seran els encarregats d’amenitzar la Caseta de Nadal, que tornarà a estar instal·lada a la plaça del Mercat. El Pare Noel arribarà a Amposta el dia 24, sortirà del Pavelló firal 1 d’Octubre i a les 18 h lliurarà els regals a la Caseta.

Reis d’Orient

El carter reial serà el primer d’arribar a la ciutat. Ho farà abans que acabi l’any, el 30 de desembre a les 18 h, a la plaça de l’Ajuntament. Uns actes que culminaran el 5 de gener amb l’arribada dels Reis d’Orient a l’embarcador del riu, i la posterior cavalcada, que enguany estarà tematitzada al voltant del personatge de Mary Poppins.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament