• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Comença el Cicle de conferències sobre la Batalla de l’Ebre

Comença el Cicle de conferències sobre la Batalla de l’Ebre

Durant tot el mes de novembre el Museu de les Terres de l’Ebre acollirà una sèrie de xerrades sobre la Batalla de l’Ebre a Amposta

publicat el 09/11/2018

En el marc del 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre, tots els divendres del mes de novembre el Museu de les Terres de l’Ebre acollirà el Cicle de conferències sobre la Batalla de l’Ebre. El Cicle s’inicia el divendres 9 de novembre, i s’allargarà fins al dia 30 del mateix mes.

D’aquesta manera, el divendres 9, a les set de la tarda, hi ha programada la conferència "Les terres ferides. Espais i història de la Batalla de l’Ebre", a càrrec de l’historiador de COMEBRE, Roc Salvadó Poy. El divendres següent, la conservadora d’arqueologia Mar Villalbí Prades oferirà la xerrada "La vida quotidiana a Amposta durant la Guerra Civil Espanyola del 1936". Maria Carme Queralt serà l’encarregada de la conferència "El cost humà de la Guerra Civil a Amposta. Voluntaris i mobilitzats morts al front", el divendres 2 de novembre. Finalment, tindrà lloc "Els espais de la Batalla de l’Ebre a Amposta, l’Aldea i Campredó", a càrrec de Josep Sànchez Cervelló, que el divendres 30 tancarà el cicle de conferències del mes de novembre. Uns actes inclosos en el programa d’activitats del Campus Extern de la URV a Amposta.

Per altra banda, les conferències dels dies 9 i 16 de novembre també formen part del programa Cultura Viva de la Generalitat de Catalunya. El programa Cultura Viva és una iniciativa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial que té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya.

Les conferències són gratuïtes i es duran a terme a la sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre. El cicle està organitzat pel Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i el Campus Extern de la URV.

Programa d’activitats 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament