• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 El Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre acull més de 130 esportistes durant l’abril

El Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre acull més de 130 esportistes durant l’abril

El CTE va rebre l’equip paralímpic ucraïnès, dues concentracions de rem angleses i l’equip inferior del Nàstic

publicat el 22/05/2019

El Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre acull més de 130 esportistes durant l’abril

El Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre, ubicat a Amposta, va rebre aquest passat mes d’abril la concentració de l’equip paralímpic d’Ucraïna. Un total de 35 atletes van preparar la temporada d’estiu al Centre ampostí, on van estar allotjats del 5 al 20 d’abril, a més de fer ús de les instal·lacions de la piscina municipal i la pista d’atletisme. "Ens estem consolidant com un punt de referència en el món de l’esport i estem molt satisfets que equips d’arreu del món escolleixin el nostre Centre per preparar-se per a les diferents proves", ha apuntat el director del CTE, Ignasi Fàbregues.

Entre els esportistes de l’equip paralímpic que van realitzar la seva estada a Amposta hi havia diversos campions olímpics amb rècords mundials en diferents especialitats de l’atletisme, com 60 metres tanques, llançament o velocitat. Segons van afirmar des de l’equip, entre les seves principals motivacions per escollir el Centre van destacar la qualitat de les instal·lacions esportives, tant del CTE com de la pista d’atletisme, a més de l’alimentació que s’oferia, el clima de la ciutat i la proximitat de la platja i el Parc Natural.

D’altra banda, dos centres educatius anglesos de gran rellevància internacional, el King College d’Anglaterra i el College West of England, també van assistir a diferents concentracions de rem al centre ampostí. Del King College d’Anglaterra van venir 24 atletes de l’1 al 6 d’abril, mentre que del College West of England van visitar el Centre d’Amposta un total de 63 esportistes.

Finalment, el penúltim cap de setmana d’abril, 14 esportistes del Gimnàstic de Tarragona es van allotjar al Centre de Tecnificació per participar en el Torneig Internacional de futbol ITE 2019 que es va dur a terme a la ciutat.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament