• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 La cavalcada dels Reis d’Orient canvia d’itinerari

La cavalcada dels Reis d’Orient canvia d’itinerari

L’arribada dels Reis es traslladarà fins a l’avinguda de la Ràpita i serà un espectacle al voltant de l’univers de  Mary  Poppins

publicat el 03/01/2019

La cavalcada dels Reis d’Orient canvia d’itinerari

Els Reis d’Orient canvien l’itinerari de la cavalcada per recórrer l’avinguda de la Ràpita al complet. Els d’Orient arribaran a Amposta el dissabte 5 de gener, a les 6 de la tarda. Els Reis arribaran, com és habitual, pel riu Ebre damunt de tres muletes tripulades pel Club Nàutic Amposta, on seràn rebuts amb un castell de focs. Com a novetat d’enguany, després de saludar les xiquetes i xiquets que hi hagi a l’embarcador, seran traslladats amb 3 taxis de l’empresa TDEtaxi -Terres de l’Ebre Taxi fins a l’avinguda de la Ràpita, a l’alçada de l’avinguda Josep Tarradelles. La cavalcada recorrerà tota l’avinguda de la Ràpita i acabarà al carrer Major, on Ses Majestats es faràn fotos amb tots els menuts i menudes que vulguin.

La cavalcada d’aquest any estarà ambientada en la mainadera més famosa de tots els temps: Mary Poppins. Tal com afirma el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, serà un espectacle que farà la delícia de grans i petits: "Fer una cavalcada és fàcil, però enguany el que hem volgut fer és un espectacle ambientat en Mary Poppins, on podrem veure escenes de la pel·lícula original, però també alguna picada d’ullet a la del 2018". D’altra banda, Bel també ha volgut afegir que hi hauran algunes sorpreses, com per exemple que "podrem veure a Mary Poppins volar".

Una cavalcada amb un #BaltasardeVeritat

Per primer cop l’Ajuntament d’Amposta es suma a la campanya #BaltasardeVeritat de Casa Nostra, Casa Vostra. Una acció que demana eliminar l’actitud racista i colonialista d’una data tan important per als infants com és l’arribada dels Reis d’Orient.

D’altra banda, com ja es porta fent durant les festes nadalenques dels darrers quatre anys, els caramels que llençaran les carrosses seran sense gluten, per adaptar-se a les necessitats de tots els infants.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament