• Webs Municipals  

Los brindis al sol

publicat el 30/03/2020

Los brindis al sol

És normal dins de la política del govern d’ERC que facin "brindis al sol" i ho diem perquè en tenim alguns exemples que volem comentar.

El govern de l’Adam Tomàs és especialista en fer anuncis molt molt molt abans que el sentit comú i la prudència et recomanaria. Exemples mil: el pavelló 2 els tindrem per final d’any 2019, el fablab a l’estiu de 2019, el parking de l’hospital l’anuncien a l’agost de 2017,... Però amb el tema de fer una Junta de Govern Local on es cedeixen terrenys per al Departament de Sanitat per fer un nou hospital a les Terres de l’Ebre. Un centre oncològic.

Creiem que ara s’han superat!! Primer de tot, perquè l’espai ofert no pot tenir més zones per a equipaments. Segon perquè la pròpia consellera ha dit que no vol, ni pot construir un nou Hospital per a les Terres de l’Ebre. Per això és un brindis al sol. Perquè sap que no es pot fer però sembla que li dona igual. Ell ho diu. Confon a la gent. Al dia següent la gent ens comentaven que ja començaven les obres d’un nou hospital. En quina cara es quedaven quan malauradament els ho dèiem la realitat.

El que hauria de fer realment el govern d’ERC és centrar-se en què l’hospital comarcal actual funcioni com un rellotge. Hem de recordar que durant los últims anys han marxat molts especialistes, les urgències són un desastre, el tema pediatra "vuelva usted otro dia" y baixen el número de socis. Tot això repercuteix en la gestió econòmica de la pròpia Clínica.

Un altre brindis, parlant del tema sanitari, ha estat l’anunci de un nou gerent/director mèdic, no ho sabem realment perquè s’han anunciat les dos figures, quan dins dels pressupostos de l’Hospital Comarcal que es van aprovar al desembre no estava la plaça ni els diners per a contractar-la. I lo normal seria que un anunci d’aquestes característiques es realitzes al Consell d’Administració, s’aprovés i llavors, i només llavors, es pugues dir en públic.

 

Consell Intercomarcal de les Terres de l’Ebre (CITE)

Però el que no ha fet el govern del Sr. Tomàs és posicionar-se en contra d’allò que ha proposat ERC Terres de l’Ebre.             

Us expliquem que ha proposat ERC: "Llei de Creació del Consell Intercomarcal de les Terres de l’Ebre de supressió dels Consells Comarcals del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta". S’aborda per tant un tema sempre controvertit. I tot plegat amb un objectiu central ambiciós que queda reflectit al punt 1, el que estableix l’objecte: la funció del nou Consell General serà "el govern i l’administració" de les quatre comarques.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament