• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó convoca la tercera edició del concurs de fotografia "Llegim Amposta 2019"

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó convoca la tercera edició del concurs de fotografia "Llegim Amposta 2019"

S’estableixen quatre categories de participació per a centres educatius i persones individuals, que poden participar fins al 14 d’abril

publicat el 15/03/2019

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó convoca la tercera edició del concurs de fotografia "Llegim Amposta 2019"

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, i per tercer any consecutiu, torna el concurs de fotografia "Llegim Amposta 2019", amb l’objectiu de fomentar, juntament amb l’hàbit de la lectura, la creativitat plàstica i artística. Sota la temàtica de moments lectors en l’espai urbà i els equipaments públics d’Amposta, els participants hauran de compartir una fotografia a Facebook o Instagram on aparegui un llibre, fent-ne una breu referència i explicant el motiu de la tria. El termini de participació s’inicia el 25 de març i finalitzarà el 14 d’abril.

Al concurs hi poden participar totes les persones majors de 18 anys amb el perfil públic i que compleixin les obligacions tributàries corresponents. Per participar de forma correcta, les fotografies hauran d’estar etiquetades segons la categoria en la qual participen: en la categoria general s’ha establert l’etiqueta #llegimAmposta2019, mentre que els centres educatius podran optar al premi sota les etiquetes #llegimAmposta2019Primària i #llegimAmposta2019Secundària. Aquest any també s’ha establert una categoria addicional per a altres tipus de centres com les llars d’infants, els centres d’ensenyament especial i els centres socioeducatius, que entraran al concurs amb l’etiqueta #llegimAmposta2019Centres. Cada persona o centre podrà participar amb un màxim de 3 fotografies. A més, totes les obres, independentment de la categoria en la qual participen, s’hauran de fer arribar per correu electrònic a l’adreça bcsja@amposta.cat.

El premi

La millor fotografia en la categoria general s’emportarà un paquet cultural que inclou un val de 100 euros per la compra de llibres i 4 entrades al teatre. Els centres educatius també podran optar a un val de 200 euros per a la Biblioteca Escolar del Centre Educatiu.

El jurat, format per membres de la Regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i de la Biblioteca, emetrà el veredicte el dia 23 d’abril, durant la diada de Sant Jordi al Castell, on també s’entregarà un obsequi a tots els participants. Totes les fotografies s’exposaran al vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó del 23 d’abril al 31 de maig.


Podeu consultar les bases completes al següent enllaç: http://bit.ly/2F8NGb9

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament