• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Concursos de concessions administratives Bases reguladores i reserva d’espai per al Festival "Food Truck" 2019

Bases reguladores i reserva d’espai per al Festival "Food Truck" 2019

publicat el 12/02/2019

L’esdeveniment està programat per realitzar-se els dies 6 i 7 d’abril de 2019 a Amposta (Tarragona), al Parc dels Xiribecs.

1.Organització

En la seva IV edició del festival Food Trucks, l’Ajuntament d’Amposta organitzarà activitats diverses el mateix dia i al parc dels Xiribecs (Fira de la Cervesa Artesana, Mercat vintage, Crafty Day, Dia Internacional del Circ, exhibicions i tallers de ball, cinema...) i farà difusió de l’esdeveniment; a més proporcionarà taules i cadires per tal que els visitants puguin seure a menjar.

L’horari de la IV edició del Festival Food Trucks serà:

- Horari de presentació i muntatge: dissabte 6 d’abril de 9 h. a 11 h.

- Horari d’obertura al públic i de permanència:

-dissabte 6 d’abril de 12 h. a 24 h.

-diumenge 7 d’abril de 10 h. a 17 h.

Si esteu interessats en realitzar algun taller o activitat ens ho feu saber a l’apartat observacions del formulari.

2. Inscripcions

Les food trucks han d’inscriure’s abans del 21 de març presentant el formulari que facilita l’Ajuntament d’Amposta i tota la documentació que en ell es detalla (DNI, assegurança, seguretat social, IAE, formació en manipulació d’aliments, imatges de l’establiment...) al registre de l’Ajuntament d’Amposta de forma presencial (Plaça Ajuntament, 3-4, 1r. pis) o bé on-line des de la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta (www.amposta.cat).

3. Valoració de les sol·licituds

A causa de la limitació de l’espai, l’organització efectuarà una selecció de fins a 20 food trucks. La selecció serà en base als següents criteris: autonomia durant mínim 24h, tipus de menjar i estètica.

Donat que es fa una selecció prèvia per no repetir el tipus de menjar, us demanem que aquest dia serviu de menjar el que heu especificat en el formulari.

L’acceptació es comunicarà als interessats per correu electrònic o bé via telefònica.

Un cop confirmada la participació caldrà realitzar el pagament de la taxa d’inscripció que és de 50€. El pagament és pot realitzar a les dependències de l’Oficina de Gestió Tributària de l’Ajuntament d’Amposta (plaça Ajuntament, núm. 6, planta baixa) o bé per transferència bancària. El número de compte s’indicarà en el moment de confirmar la participació.

Cada food truck podrà vendre els seus productes sense pagar cap comissió ni despesa addicional a aquesta taxa.

4. Obligacions

a) Les Food Trucks hauran de romandre obertes durant l’horari d’obertura al públic.

b) Les Food Trucks hauran de romandre els dos dies: 6 i 7 d’abril.

c) Es pot vendre tota mena de beguda a excepció de cervesa, ja que els Food Trucks es complementen amb la Fira de la Cervesa Artesana, que té lloc els mateixos dies 6 i 7 d’abril al Parc dels Xiribecs.

d) En cas de no ser 100% autònoms especifiqueu al formulari si es necessita llum o altres subministraments i en quina potència. D’aquesta manera podrem donar-vos un millor servei.

e) Els responsables de les Food Trucks es faran responsables dels objectes que deixin a la seva food truck. L’organitzador no es fa responsable dels objectes i productes que continguin i dels furts, ruptura o pèrdua que hi pugui haver.

f) L’organització contractarà seguretat que es farà càrrec de la vigilància activa en horari de 24h. a 10h. del matí següent. L’organització no es fa responsable dels robatoris que es puguin produir.

g) Si us heu inscrit i no podeu venir us demanem que ens ho digueu com més prompte millor al telèfon: 977 70 09 04.

5. Suspensió del IV Festival Food Trucks

Si el Festival Food trucks no es celebrés per causes meteorològiques o de força major, els participants podran sol·licitar la devolució de la taxa pagada mitjançant instància adreçada a l’Ajuntament d’Amposta.

6. Disposició final

La participació al IV festival Food Trucks d’Amposta implica l’acceptació d’aquesta normativa.

En tot allò no previst en aquestes bases s’aplicarà el que estableixi la normativa vigent.


Butlleta d’inscripció


Información en castellano

Bases de participación| Formulario de inscripción

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament