• Webs Municipals  

Inici Comunicació Informació d’interès Bases reguladores del concurs fotogràfic "Expoclick Amposta. Un riu de clicks" (2017)

Bases reguladores del concurs fotogràfic "Expoclick Amposta. Un riu de clicks" (2017)

publicat el 05/10/2017

BASES REGULADORES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC#Ampostaclick

PRIMER.- OBJECTE DE LES BASES

L’objecte de les bases és la participació al concurs fotogràfic a la xarxa social instagram relacionat en la fira “Expoclick. Un riu de clicks”, que tindrà lloc els propers dies 10, 11 i 12 de novembre 2017 al pavelló firal d’Amposta.

SEGON.- PROCEDIMENT DEL CONCURS

 1. Poden participar totes aquelles persones que ho desitgin.
 2. Cada participant o perfil només podrà penjar una única foto.
 3. A la foto ha de sortir els personatges i elements de Playmobil en el lloc que més es desitgi del terme d’Amposta.
 4. Les persones que hi vulguin participar han de seguir a @JoventutAmposta a instagram i penjar la foto a la mateixa xarxa social amb un títol que la descrigui i acompanyada dels hastags #Ampostaclick i #Expoclick17
 5. La organització es reserva el dret de no admetre aquelles fotos que siguin irrespetuoses o que puguin ser ofensives.
 6. Les fotos han de ser pròpies i no es poden plagiar d’altres ja existents.
 7. No es podran fer fotomontatges i la foto concursant ha de tenir un mínim de qualitat per poder imprimir-la. En tot cas, no s’ha de borrar la foto de la càmara o del mòvil, ja que aquelles que no es puguin imprimir per falta de resolució, se’n demanarà una còpia via correu electrònic.
 8. Hi haurà un premi consistent en un click gegant de playmobil a la foto més original, que la triarà un jurat format per un/a professional de la fotografia, un membre de l’associació de “Foto Club Terres de l’Ebre” i un membre de la organització de “Expoclick. Un riu de clicks.”
 9. La durada del concurs serà del dilluns dia 23 d’octubre fins el dijous dia 9 de novembre de 2017.
 10. L’entrega del premi serà el divendres dia 10 de novembre a les 19.00h. Si la persona premiada, o un/a representant, no assiteix, se li comunicarà i podrà passar a buscar el premi per el Casal d’Amposta (carreta simpàtica, nº 6), entre setmana, de 9 a 14.00 h. Passat un mes des de la fira, el premi ja no tindrà validesa.
 11. Totes les fotos que participen s’exposaran al pavelló de fires d’Amposta durant la fira “Expoclick. Un riu de clicks” i no es poden retirar fins la finalització de la fira.
 12. L’autor cedeix a l’organització els drets d’utilització, publicació, reproducció i difusió de les imatges presentades al concurs.

Aquestes bases poden ser modificades per causes alienes o de causa major.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament