• Webs Municipals  

Inici Comunicació Informació d’interès Bases reguladores del concurs fotogràfic Expoclick 2018

Bases reguladores del concurs fotogràfic Expoclick 2018

publicat el 28/09/2018

#Ampostaclick

PRIMER.- OBJECTE DE LES BASES

L’objecte de les bases és la participació al concurs fotogràfic a la xarxa social instagram relacionat en la fira "Expoclick. Un riu de clicks", que tindrà lloc els propers dies 9, 10 i 11 de novembre 2018 al pavelló firal d’Amposta.

SEGON.- PROCEDIMENT DEL CONCURS

 1. Poden participar totes aquelles persones que ho desitgin.
 2. Cada participant o perfil només podrà penjar una única foto.
 3. A la foto ha de sortir els personatges i elements de Playmobil, integrats en un espai natural, i fent referència a una tradició lligada al nostre territori.
 4. Les persones que hi vulguin participar han de seguir a @JoventutAmposta a instagram i penjar la foto a la mateixa xarxa social amb un títol que la descrigui i acompanyada del hastag #concursexpoclick18.
 5. La organització es reserva el dret de no admetre aquelles fotos que siguin irrespectuoses o que puguin ser ofensives.
 6. Les fotos han de ser pròpies i no es poden plagiar d’altres ja existents.
 7. No es podran fer fotomuntatges i la foto concursant ha de tenir un mínim de qualitat per poder imprimir-la. En tot cas, no s’ha d’esborrar la foto de la càmera o del mòbil, ja que aquelles que no es puguin imprimir per falta de resolució, se’n demanarà una còpia via correu electrònic.
 8. Hi haurà tres premis consistents en productes de la marca Playmobil a les fotos més originals, que la triarà un jurat format per un/a professional de la fotografia, un membre de l’associació de "Foto Club Terres de l’Ebre" i un membre de la organització de "Expoclick. Un riu de clicks."
 9. La durada del concurs serà del dilluns dia 8 d’octubre fins el dia 5 de novembre de 2018
 10. L’entrega dels premis serà el divendres dia 9 de novembre a les 19.00h. Si la persona premiada, o un/a representant, no assisteix, se li comunicarà i podrà passar a buscar el premi per el Casal d’Amposta (carreta simpàtica, nº 6), entre setmana, de 9 a 14.00 h. Passat un mes des de la fira, el premi ja no tindrà validesa.
 11. Totes les fotos que participen s’exposaran al pavelló de fires d’Amposta durant la fira "Expoclick. Un riu de clicks" i no es poden retirar fins la finalització de la fira.
 12. L’autor cedeix a l’organització els drets d’utilització, publicació, reproducció i difusió de les imatges presentades al concurs.

Aquestes bases poden ser modificades per causes alienes o de causa major.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament