• Webs Municipals  

Inici Comunicació Informació d’interès Bases reguladores del concurs de diorames "Expoclick Amposta. Un riu de clicks" (2017)

Bases reguladores del concurs de diorames "Expoclick Amposta. Un riu de clicks" (2017)

publicat el 28/09/2017

Primer.- objecte de les bases

L’objecte de les bases és la participació al concurs de diorames de petit format que s’organitza dins la fira “Expoclick Amposta. Un riu de clicks” els propers dies 10, 11 i 12 de novembre 2017.

Segon.- procediment del concurs

 1. Poden participar totes aquelles persones que ho desitgin. No obstant, els i les nenes menors de 6 anys no podran concursar sols, pel que hauran de fer-ho amb un altre d’edat més gran.
 2. Les inscripcions són limitades als 60 espais de 90 cm x 70 cm que hi haurà a la zona del concurs que, en cap cas, se’n podrà modificar la seva distribució. No obstant, cada inscripció pot optar a tenir un màxim de 2 espais, que equival a una taula de 180 cm x 70 cm. En els dos casos s’han de deixar 5 cm per banda per a les proteccions.
 3. Una mateixa maqueta podrà ser realitzada per un màxim de 2 persones. En el cas de que aquestes persones siguin d’edats diferents, se’ls valorarà en la categoria del membre de l’equip de més edat.
 4. El concurs consta de quatre categories:
  • Benjamí (de 6 a 8 anys)
  • Infantil (de 9 a 11 anys)
  • Juvenil (de 12 a 15 anys)
  • Sènior (més de 16 anys)
 5. S’atorgarà tres premis (1r, 2n i 3r) per a cada categoria relacionats en articles de la marca Playmobil.
 6. El lliurament de premis es celebrarà al Pavelló firal d’Amposta el dissabte, dia 11 de novembre, a les 18 h.
 7. Per tal de participar al concurs, és imprescindible inscriure’s al Casal (Ctra. Simpàtica, 6) en horari de 9 a 14 h, del 2 d’octubre al 3 de novembre de 2017.
 8. La no presència al concurs per motiu injustificat suposarà la no participació, com a concursant, en la següent edició.
 9. Només es podrà utilitzar clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.
 10. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, sorra, etc.) i eines per crear el paisatge de la seva maqueta.
 11. No s’accepten muntatges previs d’una part del diorama o de la decoració del mateix.
 12. El Concurs es realitzarà el dissabte dia 11 de novembre, al mateix recinte de la fira d’Amposta, entre les 10:00 i les 14:00h.
 13. Serà imprescindible que els participants mantinguin les seves maquetes muntades fins al final de la Expo, el diumenge 13 de novembre a les 19.30h (hora del tancament de la fira), per tal de perseverar la imatge de l’exposició.
 14. L’organització del concurs protegirà dels diorames exposats, però en cap cas podrà respondre dels robatoris de peces o dels deterioraments soferts per causes alienes i/o de força major.
 15. El jurat estarà format per un membre de la organització, un membre dels expositors de Expoclick 2017 i un membre de l’associació “Somosclick”, i el seu veredicte serà inapel.lable.
 16. Tots els nens i nenes menors d’edat, que participen al concurs de diorames, han d’anar acompanyats d’una persona major d’edat i se’n han de fer càrrec d’ells/es. L’organització no es fa responsable del que els hi pugui passar durant la fira d’Expoclick.
 17. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les presents bases. Qualsevol dubte serà resolt per l’organització.

Aquestes bases poden ser modificades per causes alienes o de causa major.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament