• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Bases per a la regulació dels punts de venda dintre del recinte de l’Expoclick. Un riu de clicks

Bases per a la regulació dels punts de venda dintre del recinte de l’Expoclick. Un riu de clicks

publicat el 08/11/2016

Article 1.-Objecte
L’objecte d’aquestes bases és la regulació dels punts de venda dintre del recinte de l’Expoclick.Un riu de clicks organitzat per l’Ajuntament d’Amposta, que aquest any 2016 tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de novembre. Unicament es vendran peces i complements de la marca Playmobil durant el transcurs de l’exposició.

Article 2.-Disposicions generals
-Les tendes muntaran el divendres dia 11 a partir de les 8h del matí i fins el moment de la inauguració de la mostra.
-Un cop finalitzada la descàrrega, s’haura d’estacionar els vehicles a la zona del recinte habilitada per l’organització i continuar amb el muntatge de la tenda.
-El recinte compatarà amb control d’accès diürn. Per la nit romandrà tancat i disposarà de vigilancia passiva dels cossos i forces de seguretat de la ciutat i de la Generalitat de Catalunya ( Policia Local i Mossos d’Esquadra ).
-L’organització no es fa responsable dels robatoris que es puguin produir.

Article 3.-Sol·licitud de participació

-El full d’inscripció a la Expoclick.Un riu de clicks es podrà sol·licitar a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Amposta situada a l’Edifici El Casal, Carretera Simpàtica nº 6, al telèfon 977707500 o al correu electrònic pij@amposta.cat .
-La documentació per participar s’haurà d’acompanyar amb el formulari d’inscripció.
-El període per presentar tota la documentació acaba el dimecres dia 9 de novembre de 2016.
Article 4.-Documentació a presentar
Les persones o entitats que vulguin participar a l’Expoclick.Un riu de clicks haurà de presentar, juntament amb el formulari d’inscripció correctament emplenat, la següent documentació:
-Fotocòpia del DNI del titular de la tenda.
-Fotocòpia del DNI del personal laboral que assistirà la tenda.
-Fotocòpia de l’alta de l’activitat econòmica.

I tota aquella documentació que sigui necessària, en cada cas, per certificar que es tracta d’una activitat regulada i subjecta a la llei vigent.

Article 5.- Condicions d’admissió

-Els admesos, un cop se l’hi hagi comunicat aquesta situació, haurà de fer efectiu el pagament del preu públic a l’Oficina de Gestió Tributària de l’Ajuntament d’Amposta. El pagament es podrà fer efectiu als baixos de l’Edifici Administratiu situat a la Plaça de l’Ajuntament nº 6 abans del divendres dia 11 de novembre a les 14:00h.
-Si no es compleixen els terminis i/o els requisits d’admissió s’entendrà que l’interessat desisteix de la seva sol·licitud i no es reservarà cap espai dins del recinte de l’Expoclick.Un riu de clicks i per tant l’interessat no es podrà instal·lar sota cap concepte.
-Els admesos hauran de presentar el justificant de pagament als membres de l’organització de l’Ajuntament d’Amposta i guardar-lo durant el transcurs de la mostra.
-S’aplicarà la tarifa inclosa en l’Article 4.QUANTIA apartat nº6 “Activitats i promoció turística i comercial” de l’ordenança fiscal nº 51, reguladora del preu públic per a la prestació de serveis culturals i recreatius de l’Ajuntament d’Amposta que es marca en 150€ per tenda.

Article 7.-Condicions tecniques
-L’organització prestarà subministrament elèctric bàsic com la instal·lació elèctrica i tres taules per tenda.
-L’organització es reserva al dret de retirar la tenda en cas de que aquesta o el seu material suposi un risc per a les persones i els béns.

Disposició final

La presentació d’una sol·licitud de participació a l’Expoclick.Un riu de clicks implica l’acceptació d’aquestes bases i la normativa actual. L’organització es reserva el dret d’admissió i modificació de les condicions que es considerin necessàries.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament