• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Bases de la cursa d’andròmines de les Festes Majors d’Amposta 2016

Bases de la cursa d’andròmines de les Festes Majors d’Amposta 2016

Inscripció: del 25 de juliol i el 8 d’agost a l’adreça de correu electrònic cultura@amposta.cat (màxim de 20 andròmines participants, per rigorós ordre d’inscripció).Les andròmines seran el dissabte 20 d’agost a l’embarcador d’Amposta.

publicat el 12/07/2016

1. Imprescindible tenir ganes de passar-s’ho bé.

2. Només podran participar les andròmines que hagin realitzat la inscripció (veure full annex) via e-mail dins el període comprés entre el 25 de juliol i el 8 d’agost a l’adreça de correu electrònic cultura@amposta.cat Hi haurà un màxim de 20 andròmines participants, per rigorós ordre d’inscripció.

3. Han de participar com a mínim 4 persones per andròmina.

4. Per a participar s’ha de ser major d’edat o, en el seu defecte, que un dels membres participants sigui major d’edat. Els menors d’edat que participin hauran de presentar una autorització signada pel pare, mare o tutor del mateixos.

5. Resta prohibit tot lo relacionat en mecanisme o ajut no humà (motors, pedals, veles, cordes…).

6. L’embarcació ha de ser elaborada íntegrament pels membres del grup, és a dir, no es permetrà la participació d’aquelles andròmines que tinguin com a base alguna barca o element similar destinat a la navegació, com ara barques inflables, de fusta, etc...

7. L’andròmina s’ha de mantenir a flotació durant tot el recorregut, amb els seus components damunt. Si volca o s’enfonsa serà desqualificat.

8. Per a poder optar als premis, a més de mantenir l’andròmina a flotació, s’ha de realitzar tot el recorregut. S’ha de respectar la sortida: sortir quan ho indiquin els organitzadors, no abans. S’ha d’arribar a la meta obligatòriament. El conjunt de l’andròmina ha d’entrar al riu sinó, (si es trenca o s’enfonsa) no optarà al premi artístic. Les puntuacions artístiques s’atorgaran durant la rua.

9. El recorregut s’ha de fer amb els mitjans dels que disposi l’embarcació sobre l’aigua, no es pot arrossegar des de terra, des d’una altra barca, des de dins de l’aigua ... etc.

10. Està prohibida totalment la violència amb membres d’altres embarcacions. Aquest fet es penalitzarà amb la desqualificació de l’andròmina.

11. S’estableix una subvenció de 40€ per a cada andròmina participant i que no hagi obtingut algun dels premis econòmics. No tindran dret a la subvenció econòmica aquelles andròmines que no tinguin un mínim de treball “artesanal”. Per exemple: unes rodes inflades amb una mica de pintura, podrien participar a la cursa, però no obtindrien subvenció. La decisió recaurà en el jurat que atorgarà els premis.

12. Es obligatori endur-se el material de l’andròmina en acabar: no es pot deixar l’andròmina i els seus components a l’embarcador. Si no es compleix, es podran establir penalitzacions de tipus econòmic, que poden arribar a suposar la retirada del premi obtingut o de la subvenció atorgada.

13. Les andròmines optaran als següents premis:

  • • Tres premis en espècie: 1r, 2n, i 3r per ordre d’arribada un cop realitzat tot el recorregut.
  • • Tres premis econòmics: 1r de 150€, 2n de 100€ i 3r de 80€ amb que es guardona a les andròmines més artístiques.

14. El pressupost total per a les Andròmines 2016 és de 1130€: resultant de màxim de participants 20 andròmines x 40€ d’ajut a cadascuna, més els premis: 330€)

15. La decisió del jurat és inapel·lable.

16. La inscripció i la participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. SI NO ES SEGUEIXEN AQUESTES NORMES, L’ANDRÒMINA QUEDARÁ DESQUALIFICADA DIRECTAMENT.

17. La junta es reserva el dret de modificar o alterar qualsevol de les bases anteriors quan ho cregui convenient.

18. Per a qualsevol informació a cultura@amposta.cat, al tel. 977700904 o bé al tel. 619481172 o a 3gatsblaus@hotmail.es

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament