• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Bases del tercer concurs de Disseny de Samarretes de Festes Majors

Bases del tercer concurs de Disseny de Samarretes de Festes Majors

Termini presentació samarretes: 10 d’agost de 2016 en horari de 8 a 14h. i de 16 a 18h., als estudis d’Amposta Ràdio.

publicat el 21/06/2016

Organització: Amposta Ràdio i Regidoria de Festes i Mitjans de Comunicació.

1-Participants:

Poden participar totes les colles d’Amposta que amb motiu de les Festes Majors es facin una samarreta per a tots els membres del grup i que la llueixin en algun dels actes.

El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

2- Forma de participar:

Un representant de la colla que hi vulgui participar ha de portar als estudis d’Amposta Ràdio una mostra de les samarretes que s’hagin fet per les festes de 2016. Aquesta mostra podrà ser la mateixa samarreta o una fotografia del disseny que hagin escollit en cas que encara no la tinguin físicament. És preferible que es participi amb la samarreta ja que les mostres que es rebin quedaran exposades a l’aparador dels estudis de la Ràdio fins al primer dia de les Festes.

El representant de la colla, que haurà de ser major d’edat, haurà de formalitzar la inscripció omplint la butlleta d’inscripció i el full de declaració que s’adjunta a aquestes bases.

3- Termini de presentació

El termini de presentació serà fins al dia 10 d’agost en horari de 8 a 14h. I de 16 a 18h., i les mostres es poden passar a recollir l’endemà dia 11, en horari de 16 a 18 h. per a que els participants puguin lluir la samarreta a l’arribada del bou.

4- Membres del jurat i deliberació

El jurat el formaran el tècnic de joventut, la tècnica de festes, dos tècnics d’Amposta Ràdio i un membre del professorat de l’Escola d’Art i Disseny que triaran entre les participants la samarreta que sigui més divertida tot valorant també el disseny, la composició i la que en conjunt sigui més adient per a les Festes Majors.

5- Premis

S’estableixen 3 premis:

- Premi a la samarreta més divertida: 150€

- Premi a la samarreta més original: 150€

- Premi a la samarreta més elaborada:150€

En cas que la majoria de membres de la colla siguin menors d’edat, no podran recollir el xec. L’haurà de recollir la persona, major d’edat, que és qui haurà presentat la butlleta d’inscripció i figurarà en la mateixa com a responsable. El xec serà nominatiu (nom del responsable) i per tal de recollir-lo haurà de firmar conforme l’ha rebut i adjuntar fotocòpia del DNI.

El premi s’entregarà el dia 12 per la tarda, després de l’arribada del bou, a la Plaça Ramon Berenguer IV. L’hora exacta de l’entrega figurarà al programa de festes.

6- Altres disposicions:

Qualsevol fet no previst en aquestes bases, o dubte sobre interpretació de les mateixes, serà resolt a criteri dels organitzadors.

La participació en la present convocatòria implica acceptar totes i cadascuna de les

disposicions contingudes a les presents bases i la conformitat amb les decisions que l’organització pugui prendre.

L’organització es reserva el dret d’admissió per a aquells treballs que pel seu contingut

puguin resultar controvertits.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament