• Webs Municipals  

Inici Comunicació Informació d’interès Bases per a convocar el Concurs de Pintura "Fòrum Jove 2018"

Bases per a convocar el Concurs de Pintura "Fòrum Jove 2018"

publicat el 06/03/2018

Participants

La participació està oberta a tots els i les joves que estudiïn batxillerat artístic o qualsevol dels cicles d’art mig i superiors que es fan als instituts i Escoles d’Art i Disseny de les Terres de l’Ebre. També hi podran concursar els/les ampostines/es sempre i quant no tinguin els estudis superior d’art finalitzats.

La edat per a concursar, en tots els supòsits, és de 16 a 35 anys.

Per poder ser beneficiari d’aquest premi s’hauran de complir els requisits fixats a la Llei General de Subvencions. A més, trobar-se al corrent de les seves obligacions tributaries, amb la Seguretat Social i l’Ajuntament d’Amposta.

Temàtica i estil

El tema del concurs és "Spring Times" o el que diriem, la primavera.

L’estil de la obra és lliure, dins les diferents disciplines de la pintura.

Totes les obres d’art, una vegada finalitzades, estaran exposades a la zona oberta del "Fòrum Jove 2018" fins l’acabament d’aquest. La peça guanyadora estarà exposada en un lloc més destacat a la resta i amb el cartell que indiqui que és el primer premi.

Quedaran eliminats aquells quadres que el jurat consideri ofensius a terceres persones o a un col.lectiu específic.

Durada

El concurs es realitzarà a les 16.30 del dijous 15 de març de 2018.

La persona participant tindrà una hora i mitja per a realitzar el quadre.

Criteris de valoració

Els criteris de valoració del jurat seran: l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i l’estil emprat.

Inscripcions

La inscripció al concurs és gratuïta i s’ha de formalitzar mitjançant una butlleta d’inscripció que es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament (www.amposta.cat) o es pot recollir al registre de l’Ajuntament d’Amposta, o per la butlleta d’inscripció col.lectiva que s’ha enviat als instituts i escoles d’art de les Terres de l’Ebre.

En cas que la inscripció la faci un menor, s’haurà d’omplir el concentiment del pare, la mare o els/les tutors/es legals que es troba al final de la mateixa inscripció. En el cas dels instituts i escoles d’art, els responsables dels menors seran els mateixos professors/es de l’institut o escola d’art.

El període d’inscripció al concurs serà des del 25 de febrer al 9 de març del 2018.

La butlleta d’inscripció es formalitzarà, via personal o telemàtica, a través del registre general d’entrada del document al primer pis de l’Ajuntament d’Amposta.

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases.

El concurs

L’organització s’encarregarà de que cadascun dels i les concursants tinguin un cavallet de pintura.

La persona que concursa haurà de portar tots aquells materials necessaris per a fer l’obra.

Premis

- L’obra guanyadora rebrà com a premi un viatge a París per a dues persones per a visitar el museu de "Louvre" i amb estància d’una nit, amb esmorzar inclòs, a un hotel de la ciutat. El viatge s’ha de fer durant el mes d’abril. Els diferents transports que s’utilitzen per agafar el vol, o per anar per la ciutat, així com els diferents àpats, no estan inclosos.

El jurat que valorarà les obres d’art estarà format per artistes del territori i la persona que posteriorment al concurs, farà una exhibició d’art.

El jurat ja estarà valorant les obres mentres els i les artistes les estiguin pintant. Una vegada acabat el temps del concurs, el jurat deliberarà quina és l’obra guanyadora.

El jurat podrà declarar desert el premi en el cas que els treballs presentats no tinguin la suficient originalitat o qualitat.

La obra guanyadora serà propietat de l’Ajuntament, a la qual se li posarà una placa per identificar-la com a guanyadora del concurs. La resta es podran retirar el divendres, dia 16 de febrer de 2018, a partir de les 14.00 h.

-En tot cas, la suma total del premi que a dalt es detalla, no pot superar la quantitat de 700 euros.

Règim Jurídic

Aquestes bases es regeixen segons la Llei General de Subvencions.

Aquests premis estan subjectes a la llei de l’IRPF.

Publicació Bases

Aquestes bases es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, així com a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Organització

La regidoria encarregada d’organitzar el Concurs de Pintura "Fòrum Jove 2018" és la de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta.

Per a més informació: El Casal

Carretera Simpàtica, 6 Amposta

977 70 75 00

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament