• Webs Municipals  

Balanç d’un any de govern

Article del mes de juny de 2016

publicat el 17/06/2016

Ja ha passat un any del nou govern d’ERC a Amposta, un any de govern, o millor dit de DESGOVERN... o de no fer res que no siguin festes i política d’aparador.
En primer lloc, no han fet l’AUDITORIA ECONÒMICA que tant van dir que farien per destapar les irregularitats de l’anterior equip de govern. Tot i que contínuament han dit que hi havia molts de “marrons”, a la pràctica s’ha imposat la realitat i han hagut  acceptar que els hem deixat un Ajuntament no només molt sanejat, sinó amb un SUPERÀVIT i un romanent de tresoreria de més de 6 MILIONS D’EUROS per a fer inversions sostenibles.

Tot aquest temps, enlloc de governar, s’han dedicat només a criticar i canviar el que feia l’antic equip de govern, ja que, segons l’actual Alcalde, tot ho feien malament i tot era un desastre... perquè excepte la compra del Sindicat (que ja tenia la façana urbanísticament protegida i encara no sabem per a quin ús i quant costarà la seva rehabilitació), el cert és que no han fet res més en tot 1 any ja que: la RESIDÈNCIA D’AVIS TANCADA i la nostra gent gran esperant la seva obertura, les pistes de futbol sala ja faria un any que estarien cobertes, ara encara estan esperant. Els costa prendre decisions, els agrada PUJAR ELS SOUS A QUI MÉS COBRA.

S’han cansat de dir que s’havien trobat un “poble” desmanegat, destrossat i que no funcionava res.

ARA SI, ara un any després de governar la gran coalició d’ERC-EA-EUA-ICV (en aquests moments ja trencada) la “ciutat”, que no un poble com diu l’Alcalde, ara si que FA PENA:
  • la NETEJA dels carrers dóna llàstima
  • els PASSOS DE VIANANTS quasi no existeixen perquè no es veuen
  • el MANTENIMENT DEL CEMENTIRI no existeix
El que sí han fet és augmentar i molt el pressupost de FESTES i ESPECTACLES, i per tant, la POLÍTICA D’APARADOR. La festa del mercat a la plaça la fèiem amb 70.000 euros ells 115.000, algun canvi? Alguna novetat? Cap.

Si ens centrem en la gestió de l’Hospital Comarcal aquest any és d’autèntic escàndol, perquè, en només un any, s’ha produït una davallada molt difícil d’entendre en tots els recursos que tots els anys generava l’HOSPITAL, i perquè, a sobre, l’anterior CONSELL D?ADMINISTRACIÓ de l’Hospital amb l’anterior Alcalde al capdavant, va deixar aprovat un PLA DE RENOVACIÓ TECNOLÒGICA DEL SERVEI DE DIAGNOSI DE LA IMATGE (i així consta en acta) que comportava el canvi i renovació d’un NOU TAC escàner, un nou TELECOMANDAMENT, un nou MAMÒGRAF i una nova RESSONÀNCIA MAGNÈTICA.....Ho HAN ATURAT TOT i han fet marxa enrere... Ara, la brillant idea i solució és que la ressonància magnètica la farà...un CAMIÓ!! És al·lucinant la descapitalització que està patint l’Hospital.

Quant a la NOVA RESIDÈNCIA D’AVIS  demanaríem que deixen d’intoxicar i enganyar a la gent, perquè tothom a hores d’ara, reconeix que si l’anterior equip de govern hagués continuat, la residència ja funcionaria gestionada des del propi Ajuntament per continuar dotant de recursos a la CIUTAT.

Ara, si ho acaben adjudicant a una “empresa privada”,  tots els recursos que acabaran produint tots aquests anys, se’ls quedarà l’empresa privada i no revertiran en la ciutat...i estem parlant de molts milions d’euros....SI AIXÒ S’ACABA PRODUINT (PRIVATITZAR LA RESIDÈNCIA PER UN PARTIT DIT D’ESQUERRES), es convertirà en l’engany més gran fet a la nostra ciutat des de la instauració de la democràcia als Ajuntaments i creiem que la gent ho ha de saber.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament