• Webs Municipals  

Assemblea informativa

Article del mes de maig de 2018

publicat el 28/05/2018

Fa uns divendres l’ajuntament va celebrar la cinquena assemblea informativa, i no semblava que informessin, perquè només treien pit dels èxits de govern. Lo miting encobert va ser una desfilada de detalls insignificants sobre lo bé que els regidors feien la seva feina.

Exemples com el del regidor de Noves Tecnologies, que va dir que la app ja se l’han descarregat moltes persones, quan en realitat han arribat 1 any tard en posar-la en marxa. O que ha arribat la fibra òptica a Amposta, però no van dir que no han estat capaços de fer-la arribar als polígons, amb tanta demagògia que van fer amb aquesta qüestió quan eren a l’oposició!

També van parlar de transparència, de les parets de vidre, però aquest ajuntament no és transparent en absolut: ni en les contractacions de personal, ni en els moviments, ni en les adjudicacions a fundacions afins,…. Un ajuntament que internalitza la gestió de l’hospital, però externalitza per interès molts serveis socials, no és un ajuntament que miri pel bé comú dels ampostins.

I arribem al que sembla el pal de paller de tota la legislatura: la sostenibilitat. El canvi de les antigues bombetes a Led. Sembla que hagin descobert la sopa d’all. Servirà la sostenibilitat per fer que vinguin més empreses a Amposta? Crearan llocs de treball de més de 3 mesos? Servirà la sostenibilitat per millorar la salut i la qualitat de vida de la nostra gent gran, dels adolescents i dels infants? Rotundament no. Estem a favor de fer una ciutat més sostenible, però s’ha de fer seguint un Pla director d’Enllumenat, disposant d’un Pla d’estalvi i d’eficiència energètica que ens guiï i ens assessori.

I la cirereta és el PAV2. Però que es això del PAV2? És un pavelló multiesportiu molt necessari, que NO es farà a la ciutat. Per què? Per errors de projecte , els quals li han donat l’excusa necessària a l’empresa adjudicatària per a sortir per cames... I les millores del concurs? Doncs ja es faran... Aquestes millores són les que demanaven a anteriors governs però que ells, en 3 anys governant, no han estat capaços de realitzar. Ara diuen que ho faran. Ho tindran per al més de maig, aproximadament per a les eleccions. Les goteres del pavelló fa tres anys deien que era una vergonya que no estessin arreglades, doncs encara avui estan igual.

I així va continuar l’assemblea informativa, fins que va acabar l’alcalde omplint-se la boca de polítiques d’ocupació, que no neguem que siguin necessàries, que ho són, però no veiem adequat gastar-se 1,2 milions d’euros amb contractets per als més allegats, familiars o amb carnet, i no fer venir ni una sola empresa a crear llocs de treball estables, ben remunerats i amb projecció de crear ecosistemes per fer avançar la ciutat, per tenir una ciutat de i amb futur. Com tampoc entenem la compra i rehabilitació del Sindicat per ubicar els serveis d’ocupació quan tenien la LLar de jubilats Sant Jordi ( ara cedida gratuïtament a la Fundació Gentis).

Proposta dels ramaders de l’Ebre

Ens agrada la proposta dels ramaders de l’Ebre de vincular la història de les ramaderies amb la ciutat i la societat del nostre territori. Volen emmirallar-se en una terra on bous i persones fan un equip d’èxit. Això passa al nostre país veí, França, a la zona de la Camarga.

Un inici, sempre dificil, d’ajuntar interessos i fer un discurs únic. Los bous van transformar aquesta terra, li han donat el caràcter i la forma. Donem-los el valor que es mereixen. Des del nostre grup, donem suport a aquesta iniciativa i a la demanda que sabem que s’ha fet a l’Alcalde de fer una museïtzació d’algun Mas al nostre terme municipal. Volem que l’ajuntament i el seu equip de govern estiguin a l’alçada, deixin a un costat els seus gustos particulars, i féssim una transformació del sector dels bous a les nostres terres.

I sempre al costat de les nostres tradicions i de les penyes taurines que sabem que són activitats absolutament complementàries.

Festa al Mercat

I aquest mes celebrem els 10 anys de la Festa del Mercat, una festa que ara costa el doble del que costava fa uns anys, que no manté l’esperit inicial, però que tot i això sortirem a donar-ho tot i a més estem molt agraïts que la pregonera de la Festa sigui la regidora que la va iniciar i mimar durant molts anys, Mar Panisello. Us esperem!!!!!

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament